19 Жовтня 2018
Новини

Путін про війну з США: «Ми опинимося в раю, а вони здохнуть»

Путін про війну з США: «Ми опинимося в раю, а вони здохнуть»

Превентивного, тобто, попереджувального,  ядерного удару зі сторони Росії не буде. Це не передбачено ядерною доктриною РФ. Про це переконував присутніх на засіданні Валдайського клубу президент РФ Володимир Путін.

«Якщо ми переконаємося, що потенційний агресор (певно мається на увазі головний супротивник РФ – США) завдасть удару по нашій країні, то  будемо однозначно застосовувати ядерну зброю у відповідь. Наразі вдосконалюємо нашу систему раннього попередження, що здатна страт ракет та траєкторію їхнього польоту по направленню до цілі. Тож у відповідь на старт військових дій наші ракети полетять в сторони країни-агресора», - переконував Путін.

«Так, я розумію, що описав сценарій щодо всесвітньої катастрофи, але не ми точно будемо його ініціатором», - додав президент РФ.

«У цьому сценарії ми будемо жертвами, мучениками, цієї агресії, а не підбурювачами. Тож наш потенційний агресор має розуміти, що відплата на його дії неминуча та швидкоплинна, що він навіть не встигне покаятись за гріхи. І як мученики, росіяни однозначно потраплять до раю. А наші противники (знову ж таки американці) просто здохнуть після нашої відповіді ядерними ракетами», - резюмував Путін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, володимир путін, дональд трамп, сша, росія, ядерна війна
В тему

Останні матеріали