19 Жовтня 2018
Новини

У Києві хімік-самоучка після невдалого експерименту позбувся пальців

У Києві хімік-самоучка після невдалого експерименту позбувся пальців

У столиці доморощений хімік виготовив кустарний вибуховий пристрій і влаштував «випробувальний полігон» із ліска біля багатоквартирного будинку.

У Києві НП у Голосіївському районі міста. Доморощений хімік виготовив кустарний вибуховий пристрій і влаштував «випробувальний полігон» із ліска біля багатоквартирного будинку. Та «стратегічний дослід» провести не встиг: бо вибухонебезпечна саморобка рвонула прямо у нього в долонях. У підсумку – пальці порозліталися навсібіч, велика крововтрата.

Про інцидент в Голосіївському, що стався напередодні, 18 жовтня, поінформували в групі «Київ оперативний» у соцмережі «Фейсбук».

«Це ж майже як батько водневої бомби, тільки зовсім не так. Невідомий чоловік змайстрував удома якусь бомбу. З гордо піднесеним чолом пішов на Набережно-Корчуватську (біля будинку № 80) Тут же полігон невеличкий лісок и водичка, «можна і треба випробування проводити». Вирішив кинути у воду, проте не доніс буквально півтора метра. Бомба детонувала просто у нього в руках. Залишився без кількох пальців, з відкритим переломом ноги, втратив багато крові і був терміново госпіталізований», – йдеться у дописі групи «Київ оперативний», популярної серед столичних жителів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, рятувальники, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали