19 Липня 2018
Новини

На Вінниччині колишній «зек» облив односельця бензином і підпалив

На Вінниччині колишній «зек» облив односельця бензином і підпалив

У Вінницький області поліцейські затримали чоловіка, який підпалив односельчанина, бо давно мав на нього зуб.

У Немирівському районі Вінниччини правоохоронці провели затримання зловмисника, який підпалив односельця. Стався інцидент напередодні, 18 липня. Інформує Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Учора немирівські «копи» затримали 32-річного раніше судимого жителя села Бобрів, який облив товариша по чарці бензином та підпалив. Потерпілий отримав термічні опіки 8% відсотків тіла. Повідомлення, про те що до лікарні доставили 45-літнього жителя району з опіками 1 та 2-го ступеня, надійшли до поліції близько першої години ночі. Правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілий отримав під час конфлікту з односельцем.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що після застілля між чоловіками виникла суперечка на ґрунті давніх неприязних стосунків. Молодший із чоловіків, який відсидів за наркозлочин, приніс із дому пляшку з пальним, облив потерпілого та викресав іскру. Збагнувши, що накоїв, почав рятувати знайомого та загасив вогонь піджаком. Зі слів затриманого, у такий спосіб він хотів налякати односельця за давні образи.

Слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч.1 ст. 129 КК України (погроза вбивством). Правопорушнику світить до двох років обмеження волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, кримінал, вінниця
В тему