25 Травня 2018
Новини

Британці, яких гурмою побили українські «хули», відмовилися заявляти в поліцію

Британці, яких гурмою побили українські «хули», відмовилися заявляти в поліцію

За даними столичної поліції, двоє іноземців, які отримали тілесні ушкодження під час учорашнього конфлікту в кафе на вулиці Великій Васильківській, від написання заяв у правоохоронні органи категорично відмовилися, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, вчора близько 23-ї години група невідомих у масках напала на іноземців – фанатів британського футбольного клубу «Ліверпуль», які в той момент перебували в кафе на Великій Васильківській.

Поліцейські, які несли службу неподалік, затримали двох осіб, які брали участь у бійці. На місце відразу викликали слідчо-оперативну групу Голосіївського управління поліції.

«Правоохоронці затримали двох осіб, котрі брали участь у бійці, і до управління поліції доставили двох постраждалих іноземців. Під час спілкування затримані відмовилися надавати будь-які пояснення щодо події, посилаючись на норми статті 63 Конституції України, а потерпілі  відмовилися від написання заяв», – розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. На цей час на двох затриманих склали адмінпротоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали про бійку зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Після першочергової перевірки буде визначена правова кваліфікація інциденту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, футбол, бійка, поліція, футбол
В тему

Останні матеріали