25 Травня 2018
Новини

В Одесі атакували правосекторівця, але він убив нападника

В Одесі атакували правосекторівця, але він убив нападника

В четвер, 24 травня, пізно ввечері невідомі, озброєні холодною зброєю, скоїли замах на життя екс-керівника одеського «Правого сектору» Сергія Стерненка, повідомляє «Українська правда». Сталося це на вулиці Фонтанська Дорога, куди Стерненко повертався додому.

Про це повідомив сам Стерненко, ведучи пряму трансляцію у «Фейсбук» з місця події одразу після інциденту. За словами Сергія, в ході сутички з нападником він отримав ножове поранення в руку, йому надали допомогу медики «швидкої». Також лікарі діагностували в активіста струс мозку.

Нападників, з його слів, було двоє. Один після зірваного замаху утік. Другому Стерненко, обороняючись, завдав смертельного удару ножем у ділянку живота.

Одеська поліція розслідує обставини учорашніх резонансних подій на Фонтанській Дорозі. На місці замаху на Стерненка виявлене тіло ймовірного нападника з колото-різаними ранами черевної порожнини. Зараз там працюють слідчі й оперативники Приморського відділу, працівники управління карного розшуку поліції Одещини та кінологи. Інформує прес-служба Національної поліції в Одеській області.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та осіб, які можуть бути до неї причетні. Вказану подію кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження»), ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 («Замах на вбивство») та ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, кримінал, напад, поліція, правий сектор
В тему

Останні матеріали