19 Квітня 2018
Новини

Найкрасивішою жінкою у світі назвали екстравагантну співачку Пінк

Найкрасивішою жінкою у світі назвали екстравагантну співачку Пінк

У середу, 18 квітня, популярний американський журнал People назвав співачку Пінк найкрасивішою жінкою у світі. Фото 38-річної поп-зірки разом з двома її дітьми видання помістило на обкладинку свіжого номера. 

У невеликому інтерв’ю Пінк заявила: «Проблема виховання дітей для батьків полягає в тому, що ти ніколи не знаєш, правильно ти це робиш чи ні. Працює те, що ти робиш, чи ні... Мені здається, найголовніше – це щоб твої діти знали, що можуть на тебе розраховувати, що ти завжди будеш там, де потрібно».

Аліша Бет Мур (справжнє ім’я співачки) стала популярна на початку 2000-х. На сьогодні в світі продано понад 40 мільйонів дисків з її піснями і ще не менш як 50 мільйонів синглів. Вона є однією з найбільш комерційно успішних виконавців у історії поп-музики. Пінк удостоїлася трьох премій «Греммі» і безлічі інших музичних нагород.

У 2001 році співачка познайомилася з мотогонщиком Кері Хартом. У червні 2005 року вона сама зробила йому пропозицію, оскільки почувала себе винуватою через сварку. Під час мотокросу вона з’явилася у групі механіків Харта і підняла над головою плакат з написом: «Ти одружишся на мені? Я серйозно!». Кері помітив плакат тільки після другого піт-стопа. Він розвернувся і сказав: «Так!». Пінк змусила його повернутися на трасу і продовжити гонку. «Я не вийду заміж за невдаху!» – сказала вона.

Читайте також: Одна з найкрасивіших зірок Голлівуду вперше виходить заміж

Вони одружилися 7 січня 2006 року в Коста-Ріці. У червні 2011 року співачка народила доньку Віллоу. А в грудні 2016 року у пари з’явився син Джеймсон.

Журнал People щороку випускає спецномер «Найкрасивіші». Цього року для випуску придумали іншу назву – «Гарний номер». У квітні 2017 року найкрасивішою жінкою в світі People назвав кінозірку Джулію Робертс.

Також щорічно журнал визначає найсексуальнішого чоловіка. Дворазовими володарями цього звання ставали Бред Пітт (1995, 2000), Джордж Клуні (1997, 2006) і Джонні Депп (2003, 2009). Річард Гір також був двічі обраний, але в різних категоріях: Sexiest Couple (1993) і Sexiest Man (1999).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему