19 Квітня 2018
Новини

На Закарпаття пустять «сакурові потяги»

На Закарпаття пустять «сакурові потяги»

«Укрзалізниця» збільшила пропозицію місць у напрямку Ужгорода на травневі свята. Саме у цей час на Закарпатті період цвітіння сакури.

У відповідь на прохання голови закарпатської ОДА Геннадія Москаля, на період цвітіння сакур та травневі свята, «Укрзалізниця» збільшила пропозицію місць у напрямку Ужгорода.

Зокрема, введено додаткові потяги сполученням Київ – Ужгород та сполученням Харків – Ужгород, а також у зворотному напрямку. Про це йдеться на офіційному сайті глави Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Читайте також: Київ запустить потяг до трьох сусідніх столиць

Зокрема, потяги № 239/240 Київ – Ужгород відправлятимуться зі столиці 18, 22, 25, 29 квітня, у зворотному напрямку – 19, 21, 23, 26, 28, 30 квітня.

Потяги № 207/208 сполученням Київ – Ужгород вирушатимуть з Києва 27 квітня та 4 травня, а з Ужгорода – 6 травня.

Поїзди № 235/236 Ужгород – Харків відправлятимуться з Ужгорода 28 квітня, а також 1-го та 6-го травня, з Харкова – 27 і 30 квітня та 4 травня.

Читайте також: Ціни на квитки не підніматимемо - Укрзалізниця

Нагадаємо, у зв’язку з гострим дефіцитом пасажирських місць у період цвітіння сакур, що приваблює чималу кількість туристів, Геннадій Москаль звернувся до «Укрзалізниці» з проханням виділити додаткові «сакурові» рейси до Ужгорода.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали