18 Квітня 2018
Новини

Жінка 10 років відпочиває на курортах за кошти одружених чоловіків

Жінка 10 років відпочиває на курортах за кошти одружених чоловіків

Вдова Гвенет Лі протягом десяти років після смерті чоловіка Роберта зустрічається з одруженими чоловіками.

Про це повідомляє Daily Mail.

Гламурна 47-річна жінка каже, що на її розваги багаті коханці витратили більше ніж 100 000 фунтів стерлінгів лише за минулий рік. Серед її «благодійників» були ювелір, біржовий маклер і власник технологічної фірми.

Гвенет Лі, яка проживає у Челсі, що у західній частині Лондона, вважає, що її романи з одруженими чоловіками лише скріплюють їхні сімейні узи. Адже саме Гвенет рятує глав сімей від стресу та витягає їх із буденності.

«Навіщо платити за розкішну відпустку за кордоном, коли ви можете змусити свого коханця зробити це? Саме такі мої принципи. Я підрахувала, що подолала понад 50 000 миль завдяки щедрості моїх партнерів. Я літала на приватному літаку з одним з моїх постійних клієнтів – багатим судноплавним магнатом», – ділиться звабниця.

Читайте також: Ревнива дружина покарала коханку чоловіка, напхавши їй між ніг гострий перець

«Зазвичай я подорожую сама і проводжу з ними час у готелі, тому що вони зустрічають мене потай, коли їдуть у відрядження».

Гвенет з її покійним чоловіком Робертом, бізнесменом, який помер більш як десять років тому.

Днями Гвенет Лі вирушає до Марбельї з промисловцем, а потім поїде в Хорватію.

Шукає жінка спонсорів через сайт знайомств для одружених людей, на якому вона зареєструвалася відразу після смерті чоловіка. З того часу, за словами самої красуні, вона мала зв’язки із сотнею одружених мужчин.

Нині ж вона склала рейтинг кращих подорожей з коханцями.

№ 1 – Розкішна яхта в Сен-Тропе з міжнародним ювеліром

Це відбулося у червні 2017-го. Лі приєдналася до багатія, який має клієнтів в усіх європейських столицях моди – Мілані, Парижі, Лондоні.

Читайте також: Шок! Ножицями відрізав вагітній екс-коханці соски

«Він був у справах у Парижі й наполягав, щоб я приєдналася до нього на Французькій Рив’єрі, яка всього в годині перельоту від столиці.

Ми відпочивали на приватній яхті – це було неймовірно. У нього був штат із 20 людей, готових задовольнити всі наші примхи».

Тулум, Мексика (зліва) і Сен-Тропе (справа)

№ 2 – Лас-Вегас із технічним інвестором

Міс Лі повідала: «Мій коханець домігся успіху, інвестуючи в технологічні стартапи, розташовані в Силіконовій долині. Він був раннім інвестором у Facebook, «Убер» і безлічч інших марок.

Він мешкає з дружиною в Лондоні, але проводить багато часу на американському Західному узбережжі. Коханець був там два тижні і наполягав, щоб я приїхала до нього в Вегас.

Я багато часу провела, спостерігаючи за тим, як він грає. Це було дуже весело. Ми зупинилися в готелі Wynn – найкращому в Лас-Вегасі.

Лас-Вегас (зліва), Балі (справа)

№ 3 ­– Балі з біржовим маклером

«Мій коханець помилився, одружившись молодим. У 40 він зрозумів, що не хоче все життя спати з однією жінкою. Я одна з декількох коханок, з якими він зустрічається.

Він був у Гонконгу і попросив приєднатися до нього на Балі дорогою додому. Це був довгий шлях, але це було того варте. Ми зупинилися на курорті Bulgari».

№ 4 – Тулум у Мексиці із Сіті Гранд

«Це була моя остання поїздка і, ймовірно, найкраща. Ми зупинилися в Casa Malca – одному з найкращих готелів у світі. Тоді мій коханець був у відрядженні на Волл-стрит у Нью-Йорку».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему