16 Листопада 2017
Новини

Ревнива дружина покарала коханку чоловіка, напхавши їй між ніг гострий перець

Ревнива дружина покарала коханку чоловіка, напхавши їй між ніг гострий перець

23-річна вагітна дружина разом з подругами вистежила коханку свого чоловіка та жорстоко покарала її. 

23-річна Лю Шанель (Ly Chanel) з провінції Тай Нгуєн у північному В'єтнамі, будучи на третьому місяці вагітності, виявила, що її 24-річний чоловік Чен Кео їй зраджує. Вона зрозуміла це після того, як Чен став щодня на кілька годин поспіль йти з дому. Про це повідомляє smilepub.

Домовившись з подругами, жінка простежила за чоловіком до самих дверей  мотелю, після чого вони  увірвалися в приміщення, де і застали Чена в обіймах коханки.

До того, як Лі Чанел зловила чоловіка на місці злочину, вона вважала, що їхнє сімейне життя цілком благополучне.

Звістка про зраду чоловіка стала для Лі важким ударом. Коли любляча дружина з подругами увірвалися в кімнату мотелю, де ховалися коханці,  троє подруг потерпілої зірвали з коханки нижню білизну і міцно тримали її. Тим часом четверта приятелька знімала на фото, як сама Лі, одягнувши гумові рукавички, напихала в піхву жінки гострий перець чилі.

На знімках видно, як жінка звивається від нестерпного жару, який завдає їй найгостріший перець на планеті. Зробивши задумане покарання, Лі з подругами розмістили фотографії екзекуції в соціальних мережах.

"А чого хотів мій чоловік? - питала в супровідних листах Лі. - Щоб після цього я жила щасливо в очікуванні того дня, коли народиться його дитина? "

Але замість підтримки, більшість читачів накинулися на неї з гнівними коментарями, погрожуючи показати всі фото поліції. Багато хто запитував, чому вона не зробила це зі своїм чоловіком.

«Жінки легко можуть пробачити, але вони ніколи не зможуть забути. Ревнощі- це боляче. Вона це дізнається», - заявила Лю Шанель, маючи на увазі свою жертву.

Сама потерпіла так і не написала заяву про напад, але прокуратура може висунути обвинувачення навіть за відсутності такої скарги.

Втім, максимальне покарання, яке загрожує жорстокій в'єтнамці - це адміністративні санкції та штраф в розмірі від 140 до 200 доларів.

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему