9 Березня 2018
Новини

9 березня: кого привітати з днем ангела

9 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Антон і Карина.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

КАРИНА

Ім’я Карина має кілька версій походження: від латинського «carus», що перекладається як «милий», «дорогий»; з італійського Кара – «дорога», «красива», «мила»; від грецького імені Корінна (Коріна), що означає «дівчина». Також Карина – це коротка форма звернення до імені Катаріна, Карін в Європі (українська версія – Катерина), що означає «чиста», «непорочна».

У дитинстві Карина дуже уразлива і вперта. Батьки намагаються потурати її бажанням. У школі дівчинка добре вчиться. Їй подобається відвідувати уроки музики і хореографії. Вона практично завжди домагається поставленої мети. Вона любить перебувати в центрі подій, егоїстична, намагається будь–якими способами привернути до себе увагу. Вона демонстративно в своїх діях. Карина користується великою популярністю у протилежної статі. Вона зовні схожа на батька, а характер у неї матері. У шлюб вступає по любові, досить рано. Не всі володарки ім’я Карина пристосовані до сімейного життя. «Зимові» Карини часто в поганому настрої, пред’являють чоловікові безліч претензій. Чи не кожен чоловік здатний ужитися з такою жінкою. При цьому «літні» Карини товариські, доброзичливі і терплячі до людей, люблять приймати вдома гостей, мають масу достоїнств. Карина легко знаходить з усіма спільну мову, володіє розвиненою інтуїцією. З неї вийде хороший педагог або працівник сфери обслуговування. У дитинстві Карина захоплюється казками, створює собі романтичні образи. Її першою закоханості зазвичай стає нерішучий милий хлопчик. Але існує і повністю протилежний образ Карини. Вона шукає в своїх фантазіях грубого рішучого чоловіка. Саме з таким чоловіком, на думку Карини, вона буде щаслива. Але на практиці Карина уникає впевнених в собі сильних чоловіків. Карина, народжена взимку, шукає для себе спокійного чоловіка, котрий має яскраво вираженим бурхливим темпераментом. Вона ініціативна, але досить гостро реагує на поведінку партнера.

АНТОН

Ім’я Антон має різні версії походження. За першою з них, це видозмінена форма грецького імені Антоній. Імена Антоній і Антон походять від римського родового імені Antoninus, похідного від Antonius, яке отримували всі хлопчики–первістки в цій родині. Ім’я Антонін також є родинним Антону. Ім’я Антон означає «вступає в бій», «протистоїть», «той, що змагається в силі» та є епітетом богу Діонісу. За другою версією, ім’я Антон має значення «квітка», «колір» – у перекладі з грецького «anthos». У Антона з дитинства добре розвинена інтуїція. Він росте легко збудливою і активною дитиною. У той же час власник цього імені має таку рису, як терпіння. До вирішення кожного питання він обов’язково підходить з його детального вивчення. Для цієї людини абсолютно не властиво погоджуватися на сумнівні пропозиції та вплутуватися в авантюри. Антон уміє влитися в колектив, але в той же час рідко довіряє кому–небудь повністю. Він не розкриває власну сутність, поводиться в залежності від ситуації. Нерідко йому не вистачає впевненості в своїх силах. Антон хороший товариш. Чарівність Антона притягує до нього інших людей. Усі ці якості розвиваються у володаря цього імені та допомагають у реалізації різних цілей. Нерідко він замикається в собі й відмовляється з будь–ким ділитися своїми переживаннями. Розвинена інтуїція цієї людини заважає йому прислухатися до порад тих, хто його оточує. Він довіряє тільки собі. Антон глибокодумний чоловік. Окрім того, у нього прекрасна пам’ять. Антон не терпить морального тиску від інших людей. В особистих стосунках Антона не все так просто. У ньому часто переважає невпевненість у власних силах. Цей комплекс може негативно позначитися на обраниці носія імені, відлякуючи її. Через що виникає почуття неповноцінності й Антон може стати агресивним. У такі моменти він втрачає розум і стає імпульсивним. У той же час цю людину не полишає сентиментальність. Антону властиві крайнощі. Він легко перебудовується від стану сором’язливості до надмірної розкутості. Благополуччя, впевненості і спокою Антон досягає лише до 40 років. Найчастіше обставини складаються так, що в дружини цей чоловік вибирає жінку, народжену в літні місяці. Прекрасна сім’я у Антона вийде з Іриною, Валерією, Мариною або Катериною. Найкраще реалізувати свої таланти і вміння Антону вдасться в галузі медицини. Крім того, він може стати хорошим інженером. Чоловік з таким ім’ям абсолютно не боїться роботи і береться практично за будь–які справи. Часто він сам не впевнений у конкретиці своїх цілей, тому рідко піднімається кар’єрними сходами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему