20 Лютого 2018
Новини

Українці Іспанії вшанували пам’ять Небесної сотні

Українці Іспанії вшанували пам’ять Небесної сотні

У Мадриді та Алькорконі відбулися концерти-реквієми, присвячені четвертій річниці пам’яті Героїв Небесної сотні. Про це повідомляє прес-служба українського посольства в Іспанії у Фейсбуці.

Українці, що проживають у Іспанії, згадали загиблих під час подій на Майдані у Києві. До заходу долучився й іспанський осредок НВР «Правий сектор».

З урочистим словом виступила представник НВР «Правий сектор» Наталія Кучер, яка наголосила, що вже 4 роки українці виборюють своє право на сильну Україну. Наталія закликала громаду не зупинятися та продовжувати боротьбу, бо перемога близько.

«До Дня пам’яті Героїв Небесної сотні у м. Мадрид та м. Алькоркон з участю української громади, Посольства України в Іспанії та іспанських громадян відбулися концерти-реквієми співаків Одеської Опери – лауреатів міжнародних конкурсів Віталія Галька, Петра Свірідова та Андрія Ріпака», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Запрацювала виставка «Герої не вмирають!»

Також вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні відбулося в ході народного віче на площі Іспанії у Мадриді, організованого асоціацією «Українська громада Іспанії за права, честь і гідність українців».

Нагадуємо, Символи Майдану: духовні миротворці (вражаючі фото)

 Справжні українці, де би вони не були,завжди пам’ятають, хто вони є!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему