30 Січня 2018
Новини

Як склалися долі головних холостяків

Як склалися долі головних холостяків

Восьмий сезон романтичного шоу «Холостяк» розпочнеться вже 9 березня. Головним героєм нового сезону став співак Рожден Анусі, який на очах в усієї країни спробує знайте справжнє кохання. А поки що дізнаємося, як же склалася доля колишніх холостяків.

Максим Чмерковський

37-річний одесит став першим холостяком. У фіналі проекту Максим обрав Олександру Шульгіну. Стосунки пари тривали менше ніж місяць. Потім Чмерковський переїхав до США, де згодом побрався з австралійською танцівницею Петою Маргатройд. Нині подружжя виховує маленького сина.

Френсіс Романов

У 2012 році телеканал «СТБ» здійснив мрію мільйонів українок, запросивши до проекту британського принца, спадкоємця роду Романових, відомого фотографа Френсіса Романова. У фіналі реаліті герой обрав просту дівчину Олену з міста Запоріжжя, із якою потім одружився. Проте їхня любовна історія закінчилася через півроку. Після розлучення Френсіс переїхав до Великобританії.

Андрій Іскорнєв

Найскандальнішим холостяком виявився пластичний хірург, власник кількох пластичних клінік Андрій Іскорнєв. На проекті в Андрія були інтимні стосунки з Яною Станішевською, але переможницею він обрав сором’язливу Аню Козир. Яна завагітніла від Іскорнєва, але в неї стався викидень. Дізнавшись про нещасний випадок, Аня розірвала стосунки з коханим. На цьому драма не закінчилась, оскільки в ній була ще одна постать – Ірина Скорикова, яка весь цей час підтримувала Іскорнєва. Пара настільки зблизилася, що навіть жила разом. Але Іскорнєв розлучився з Іриною заради свого студентського кохання Ірени.

Костянтин Євтушенко

Четвертий Холостяк віддав своє серце Анні Селюковій, з якою був недовго. Після шоу Євтушенко зізнався, що під час зйомок зустрічався з українською спортсменкою Наталією Добринської, з якою невдовзі побрався і яка йому народила сина. У 2016 році у подружжя народилася друга дитина – дівчинка.

Сергій Мельник

Футболіст вподобав дівчину на ім’я Марина, з якою зустрічався протягом кількох місяців. Їхні стосунки зіпсувалися після того, як Сергій прийняв рішення перейти в клуб «Вітебськ».

Іраклі Макацарія

Грузинський бізнесмен у фіналі обрав 22-річну студентку Альону Лесик. Пара була разом дев’ять місяців. За словами переможниці, вони розлучилися, оскільки Іраклі перестав нею цікавитися.

Дмитро Черкасов

Серце 30-річного плавця з перших випусків украла Ліда Немченко, яка, на жаль, його й розбила. Незважаючи на нещасне кохання, Дмитро все ж таки знайшов свою половинку. Обраницею шостого Холостяка стала таємнича білявка, якій Черкасов минулого року зробив пропозицію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему