17 Січня 2018
Новини

Жінка втопила американського нареченого через його непомірний секс-апетит

Жінка втопила американського нареченого через його непомірний секс-апетит

Уродженка Латвійської Республіки пішла на вбивство свого американського цивільного чоловіка, бо втомилася від його забаганок у сексі.

В США шуму наробив кримінальний інцидент із сексуальним підґрунтям. 37-літня громадянка Латвії, котра проживала в Штатах, втопила свого 46-літнього нареченого-американця в річці. Мотивом убивства після арешту жінка назвала те, що втомилася від нестримної похоті бойфренда і його нестандартних забаганок у сексі. Про це пише видання The New York Times.
Злочин Анжеліка Гресвольд здійснила ще в квітні 2015 року на річці Гудзон, штат Нью-Йорк. Зловмисниця висмикнула зливний корок у байдарці нареченого під час водної прогулянки, в результаті чого чоловік втопився разом із плавзасобом. Невдовзі після трагедії, яку латвійка обставила як нещасний випадок, вона «спалилась», опублікувавши в соцмережі відео, на якому радісно виконує гімнастичну вправу «колесо». Така незбагненна радість після недавньої трагічної кончини коханого викликала підозри в поліції. 
Під натиском правоохоронців Анжеліка Гресвольд зізналася, що вбила нареченого, втомившись від його ненаситності в сексі. Й від того, що він увесь час схиляв її спробувати груповий секс, попри те, що вона цього не хотіла. Останньою краплею, яка штовхнула жінку на вбивство, стала чергова пропозиція чоловіка зайнятися сексом утрьох. 
Зі слів злочинниці, наречений настільки дістав її із сексом, що вона частенько мріяла, аби він помер. Також, зізналася латвійка, вона зітхнула з полегшенням після смерті чоловіка. «Я хотіла бути вільною», – зізналась Анджеліка. Та прокурори-обвинувачі в її вчинку вгледіли ще один мотив – 250 тисяч доларів, на які було застраховане життя жертви. 
8 листопада 2016-го Гресвольд засудили до 4 років тюрми, та через шість тижнів після вироку вона вийшла на свободу: у строк їй зарахували 2,5 року ув’язнення, впродовж яких вона чекала судового вироку. Нині жінці загрожує депортація до Латвії, звідки вона прибула до США працювати нянькою.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему