31 Грудня 2017
Новини

31 грудня: кого привітати з днем ангела

31 грудня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначає іменини Зоя.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

Ім’я Зоя в перекладі з давньогрецької мови означає «життя». Це ім’я відповідає біблійному імені Єва і давньослов’янському Жіве.У імені Зоя немає парного чоловічого імені. Жінка з таким ім’ям має врівноважену і стійку психіку, сильну волю. Зоя не вимагає від життя занадто багато, а приймає його таким, яким воно є. Вона не мріє змінити весь світ, а також не прагне накопичити багатство, так як абсолютно байдужа до цього. Будь-який поворот в житті Зоя сприймає як належне, витягуючи з кожної життєвої ситуації хоч який-небудь урок. Вона не любить переїжджати з місця на місце, міняти обстановку, тому що враження, отримані під час переїзду, сильно стомлюють її психологічно.

Зоя ніколи не буде будувати свою кар’єру будь-якими способами. Їй не властива кар’єрна гонка. Спокійно ставиться до хай навіть невеликого призначенням або підвищення по службі. Зазвичай вона добре проявляє себе на керівній посаді в невеликому, переважно жіночому, колективі. Має здатність гасити будь-які плітки й інтриги, що виникають між колегами по роботі, не займаючи в суперечці якусь певну сторону. Найкраще, коли Зої задіяні в гуманітарних науках. Її потенціал може реалізуватися в «живих» професіях. Наприклад, Зоя із задоволенням стане зоологом, ботаніком, тваринником, навіть в живописі вона буде бачити щось живе і з радістю може стати художником.

Особисте життя в неї не завжди складається вдало. Зоя чудово розбирається в психології чоловіків, і це відіграє не останню роль в її взаєминах з ними. Найбільше її приваблюють чоловіки, які мають досвід в життєвому плані. У чоловікові Зоя прагне бачити особливого партнера – неповторного і єдиного. А ось до вибору майбутнього чоловіка вона підходить дуже серйозно і досить довго не може визначитися з обранцем. У шлюбі Зоя намагається ставитися до чоловіка шанобливо, проявляючи при цьому до нього ніжність і доброту. Вона прекрасна господиня, а також любляча дружина, мати і бабуся. У Зої не завжди складається щасливий шлюб, але, незважаючи на це, вона завжди прагне бути відданою своїй родині. Вона завжди інтуїтивно відчуває, де хороша людина, а де погана; з ким можна спілкуватися, а з ким ні. Зоя може швидко вловити навіть найменші зміни в стані людини, а також «прочитати» його думки за мімікою і голосом. У розмовах з оточуючими людьми Зоя може іноді висловлюватися категорично, але, незважаючи на це, в ній можна знайти цікавого і привабливого співрозмовника.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему