30 Грудня 2017
Новини

30 грудня: кого привітати з днем ангела

30 грудня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Данило, Маргарита, Микита.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ДАНИЛО

В перекладі означає «божий суд».

Даниїл, Данило – спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями.

Данило не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не тримає.

Перший шлюб не завжди складається вдало.  Любить дітей, але дружині не спішить допоїти з хатніми клопотами. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною з приводу несмачного обіду. П’є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

МАРГАРИТА

Ім’я Маргарита в перекладі з грецької мови означає «перлина», «перли». «Маргарітос» – це епітет Афродіти, богині краси і любові, яка була покровителькою мореплавців. І саме перлини і перламутрові раковини моряки жертвували їй, просячи захисту і заступництва. Маргарита прямолінійна. Вона скаже все, що думає, будь-якій людині, незалежно від її віку і статусу. При цьому Маргарита прямолінійна і самокритична і по відношенню до себе. Чесна і смілива, нетерпляча і примхлива, Маргарита має аналітичний склад розуму і логічне мислення. В характері Марго відсутній егоїзм і зовсім немає дипломатії, саме тому у неї часто виникають конфлікти з оточуючими. Маргарита справляє враження розумної жінки, якій притаманні практичність і деяка невпевненість в собі. У професійній діяльності Марго проявляє себе рішучою і діловитою жінкою. Проте, робота для Маргарити є не сенсом життя, а просто засобом заробітку. Марго відмінно проявить себе в адміністративній діяльності, в педагогіці і біології. Завдяки своїй практичності і організаторським здібностям Маргарита може стати хорошим керівником. При цьому Марго не прагне до влади, їй потрібна цікава робота. Успіх у справах приходить до Маргарити завдяки посидючості, працьовитості, оригінальному підходу до справи і нестандартному мисленню. Марго шанована серед колег. У першому шлюбі Маргарита, як правило, зазнає невдачі через поспішне заміжжя. Марго дуже болісно переносить перший розрив і вдруге виходить заміж теж швидко в спробі довести собі і оточуючим, що вона цікава і любима. Чоловіком Маргарити стане тільки симпатичний їй чоловік. Марго не надто любить господарювати, обожнює дітей, заради них вона готова пожертвувати всіма іншими речами в її житті. У чоловічому товаристві Марго відчуває себе, як риба у воді, тому її чоловікові часто доводиться відчувати уколи ревнощів.

МИКИТА

Ім’я Микита в перекладі з грецької мови означає «переможець». У дитинстві Микита часто мріє, придумує різні цікаві та незвичайні історії. При цьому він вплітає в ці казки все те, що черпає з навколишнього світу. Микита життєрадісний і завзятий хлопчик. Завдяки його фантазіям у нього розвиваються творчі здібності. З віком Микита знаходить собі професію, пов’язану з творчістю або мистецтвом. Можливо, він зможе втілити себе в таких професіях, де потрібен нестандартний підхід до бачення проблеми або до нових рішень. Але Микиті не даватиметься все легко і просто. Великих успіхів він зможе досягти тільки наполегливою працею. Його допитливість і чарівність притягують людей. Микита без труднощів знаходить спільну мову з іншими людьми і навіть може набути шанувальників. Микиті варто бути обережнішим у виборі друзів, тому що, звикнувши до такої уваги, йому буде вже складніше відрізнити справжню похвалу від лестощів. Це чоловіки, які знають собі ціну. Вони егоїстичні й цілеспрямовані, вибирають мету, ідуть до неї напролом. Не люблять, щоб ними командували. Микити наполегливі, уперті, одночасно чутливі й уразливі. Зовні схожі на матір, характер же в них батьківський.

У сімейному житті Микита не буде звичайний. Йому подобається змінювати своє життя під свої фантазії. Це може виразитися або в частих переїздах, або в зміні обстановки в будинку, або ж у зміні іміджу. Його дружині потрібно буде встигати помічати і знову налаштовуватися на хвилю чоловіка. Якщо Микита зустріне опір з боку коханої, то спочатку він постарається домовитись, але якщо це виявиться не можливо, то просто змінить музу. Він – чоловік, який не хоче розлучатися зі своїми бажаннями. А люблячи дітей, воліє не розлучатися. Дуже відданий син.


 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали