Флешмоб «Обматюкай Путіна» підтримав ведучий українського телеканалу (відео 18+)

Флешмоб «Обматюкай Путіна» підтримав ведучий українського телеканалу (відео 18+)

Український телеведучий Артем Овдієнко 12 липня опублікував в Facebook звернення до президента РФ Володимиру Путіну за мотивами заяви грузинського ведучого з телеканалу «Руставі 2» Георгія Габунії.

Про це повідомляє Гордон.

«Колеги з «Руставі 2» не дадуть збрехати. Путін, ти х...ло. І чим раніше ми тебе побачимо в труні в білих тапочках, тим більше сапераві і цинандалі ми разом вип’ємо в цей радісний день. Але поки твій ботокс ще остаточно не проїв твій мозок, поясни мені, чого ти до нас лізеш? Чого тобі не сидиться рівно на твоїй в’ялій дупі, що ти все до на нас лізеш і лізеш? До нас - в Україну, в Грузію, в Молдову?» - заявив він.

Телеведучий зазначив, що у президента РФ проблем «хоч греблю гати» у власній країні.

«Як не повінь, яку в тебе твої МНСники проспали, так старий радянський підводний човен у тебе тоне, який ти перефарбував і на блакитному оці називаєш сучасною грізною зброєю. Як не черговий літак, зібраний з гівна і палиць, у тебе розбивається, так черговий тисячокілометровий нафтопровід засмічується. Тому що ти за 20 років свого правління вже просрав всі полімери. Це не ми з грузинами повинні нагадувати, що ти х...ло, це твої росіяни повинні тобі таке говорити і вже скажуть дуже скоро», - підкреслив він.

Овдієнко додав, що, поки росіяни мовчать, Путін лізе в Україну зі своєю «братньою бл... дською любов’ю», тому українцям треба порадитися зі своїми братами-грузинами, як захищатися від «сраного руского міра». Він оголосив, що «24 канал» проведе телеміст Київ-Тбілісі з «Руставі 2».

«Дивитися можна і росіянам, але для цього вам потрібно отримати в РПЦ довідку про надійність духовних скріп. Заповніть на роботі у вашого парторга з «Єдиної Росії» і пред’явіть потім в ФСБ, щоб вони вам талон на двогодинний інтернет видали», - підсумував він .

7 липня телеведучий грузинського каналу «Руставі 2» Георгій Габунія російською мовою звернувся до Путіна, назвавши того «с…кою бродячою», «гівном собачим»,  «смердючим окупантом» і т.д. «Пішов ти в ж…пу, Володя. Іди на х...й разом зі своїми рабами», - заявив ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ти – смердючий окупант»: у Грузії ведучий у прямому ефірі обматюкав Путіна (відео 21+)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: телебачення
В тему