Відео

Зібров через 25 років подружнього життя нарешті зіграв весілля (відео)

Зібров через 25 років подружнього життя нарешті зіграв весілля (відео)

Народний артист України Павло Зібров вирішив оригінально відзначити 25-річчя подружнього життя.

У день срібного весілля вони з дружиною Мариною знову обмінялися обручками і клятвами, влаштували пишне торжество в заміському ресторані, зібравши друзів і колег, передає Главком.

Крім того, 25 серпня Марині виповнилося 60 років. Так що вийшов подвійне свято, до якого заздалегідь і ретельно готувалися. Зал прикрашали живими квітами, підготували фотозоні і програму. Ініціатором дійства стала дочка пари Діана, яка виступила ведучою заходу.

Марина, як справжня наречена, постала перед гостями в розкішному довгій сукні, декорованому мереживом. В руках у неї був ніжний букет нареченої. Павло Зібров - в білому костюмі і з бутоньєркою.

«Я вдячний долі, що 25 років тому зустрів Марину. Думаю, що я саме тебе шукав, але все ж ти мене знайшла, взяла за комір і забрала в полон любові. Спасибі тобі за дочку, за те, що ти завжди поруч зі мною, терпиш мене. Спасибі, що у нас все виходить, як в гарній пісні: я з тобою в щастя і добро живу », - зворушливо звернувся з дружині Павло Зібров під час церемонії.

Марина - друга дружина співака. Його перша дружина Тетяна пішла від нього до свого студента, коли Павлу Зіброва було 27 років.

У Павла і Марини Зібрових є 22-річна дочка Діана і син Олександр, який народився в 1982 році, від першого шлюбу Марини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не можна смажити шашлики топлес – впевнена Супрун

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Курйози
В тему