Відео

Військові водолази влаштували забіг на ластах (відео)

Військові водолази влаштували забіг на ластах (відео)

Після напружених навчань військові влаштували веселі спортивні змагання.

На міжародних військові навчання Sea Breeze – 2019, в яких Україна також беру участь, військові влаштували такий собі міжнародний тімбілдинг серед водолазів, пише 5 канал.

Команди гравців зі США, Литви, Грузії, Великобританії, Румунії та України складалися з найкращих спеціалістів водолазних підрозділів своїх країн.

«Змагалися в перетягуванні канату, перегонах у ластах по суші, стрибках у мішку, перенесенні пляшок із водою та бігу в раритетному і важкому водолазному спорядженні – легендарній «трьохболтовці» Один із наших інструкторів-волонтерів, Максим Якимов, почесно виконував роль рефері та слідкував за результатами й часом. У змаганнях традиційно перемогла дружба (українська водолазна збірна була першою в естафеті – але ж хто рахує, правда?)», – повідомляє українська команда.

Варто зауважити, що водолазна фаза активних навчань закінчилася. Військові водолази різних країн мали вдосталь часу, аби поспілкуватися, поділитися особливостями роботи, похизуватися сучасним обладнанням та просто затоваришувати. Це відео у жодному офіційному звіті про міжнародні навчання не опублікують – про чудових та веселих хлопців, які ховаються за масками грізних підводних армійців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство
В тему