Відео

Неждано-негадано: Мосійчук знявся з виборів на користь «матюкливого» журналіста (відео)

Неждано-негадано: Мосійчук знявся з виборів на користь «матюкливого» журналіста (відео)

Колишній член Радикальної партії стверджує, що йому пропонували стати «технічним кандидатом» парламентаря від БПП Кононенка.

Народний депутат Верховної Ради VIII скликання, кандидат на дострокових виборах по 94-му округу Ігор Мосійчук несподівано заявив, що знімається з виборів, і закликав виборців підтримати кандидата від президентської партії «Слуга народу», відомого журналіста Олександра Дубінського, передає «Фокус».

У відеозверненні у себе в Facebook Мосійчук розповів, що йому нібито пропонували стати «технічним кандидатом» народного депутата від БПП Ігоря Кононенка, який балотується за тим самим округом. Він додав, що йому пропонували гроші за зняття на користь соратника Порошенка, після чого він обурився і нібито звернеться тепер у поліцію і ДБР.

«Коли на мене вийшли (з пропозицією стати технічним кандидатом Кононенка), я подумав і вирішив «повернути борги». Докласти всіх зусиль, щоб Ігор Кононенко не став народним депутатом наступного скликання і, відповідно, не уникнув кримінальної відповідальності за дерибан країни», – сказав екс-соратник Ляшка.

Мосійчук також стверджує, що йому пропонували «мочити» ще одного кандидата по тому ж округу Олександра Дубінського, і закликав людей голосувати за того «проти Кононенка».

Депутат при цьому зазначив, що не підтримує ні Дубінського, ні «Слугу народу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство
В тему

Останні матеріали