В центрі уваги

Доступність та ефективність: чому в Луцьку квартири купують в ЖК «Сафрон»

Доступність та ефективність: чому в Луцьку квартири купують в ЖК «Сафрон»

Сьогодні в Луцьку та на його околицях будують майже 30 житлових комплексів. Їх зводять компанії з різним досвідом, різною компетенцією, різними підходами до виконання робіт. Більшість з них — місцеві компанії, які входять до «Спілки забудовників Волині».

Нагадаємо, група експертів у будівельній галузі створила Спілку, яка діє для підтримки місцевих будівельних компаній. Тут не тільки проконсультують у виборі житла чи нададуть експертну оцінку, а й вбережуть від «зальотних» забудовників і допоможуть врегулювати конфліктну ситауцію. 

t1.ua розпочинає серію публікацій, в яких розповідатиме про ці будівельні компанії та їхні проекти. 

Першим у наш об'єктив потрапив житловий комплекс «Сафрон» на вулиці Львівській. Його зводить компанія волинського бізнесмена Руслана Юзви. У 2017 році здали в експлуатацію перший будинок ЖК, а наразі тут ведуть роботи у другому. 

Зокрема, фактично завершені фасадні роботи — майже вся будівля утеплена та пофарбована. Всередині будинку проведені внутрішні роботи — змонтована електропроводка, поштукатурили стіни, облаштували водовідведення. Крім того у будівлю проводять газопостачання.

Кореспонденту t1.ua вдалося поспілкуватися з мешканцями квартири у першому будинку ЖК «Сафрон». Це молода сім'я, яка довго жила в орендованому житлі, а два роки тому переселилися у нову, а головне власну квартиру.  Лучани розповіли, що обирали ЖК «Сафрон» через декілька переваг: 

  • утеплення будинку;
  • автономне опалення;
  • цінова політика;
  • зручне розташування;
  • велика парковка.

«В нашої сім'ї два автомобілі і для нас було важлива можливість залишити на ніч авто у безпечному місці. І звичайно енергоефективність. Розумний господар знає, як зекономити на тарифах, які постійно зростають. В цьому будинку ми не переплачуємо за опалення», — кажуть мешканці ЖК «Сафрон».

Також вона додали, що ще одна причина довіряти забудовнику житлового комплексу — це облаштування в будівлі супермаркету мережі «АТБ». Мовляв, «АТБ» — це компанія, яка виважено та з розрахунком підходить до вибору місця розташування своїх магазинів і те, що їх вибір пав саме на «Сафрон» — ознака впевненості у надійсноті цього ЖК.

ЖК Сафрон

Забудовник ЖК «Сафрон» Руслан Юзва розповідає, що квартири новобудові розмітають через їх доступність. 

«У нас можна купити житло за розумною ціною. Квартири у нас малогабиртні й доступні для людей. Ми ніколи не економимо на матеріалах для зведення будинку. До всього ж, ми враховуємо бажання клієнта: наприклад, додатково зробимо теплу підлогу, встановлюємо потужнішого котла, довші батареї, можемо посунути перегородку. Але тільки в межах технічних вимог та будівельних норм», — пояснив він.

Крім того забудовник розповів, що технічно-дозвільна документація на будівництво перебуває на дозвільному етапі. «Усі необхідні для нинішьного етапу будівництва документи в нас є. Дозвіл чинний. У нас немає скасованих документів, все працює», — додав він.

Руслан Юзва
Руслан Юзва

**********
До слова, в другому будинку житлого комплексу залишилося лише декілька квартир за ціною — від 14 000 гривень за квадратний метр. Щоб домовитися про огляд або дізнатися більше деталей телефонуйте — +38(067)-444-94-40
Також стежте за новинами з будівельного майданчинка на сторінці ЖК у Facebook - facebook.com/SAFRONHOME

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Будівництво, квартира
В тему