Поради

Чому сьогодні не можна сваритися: прикмети на 11 листопада

Чому сьогодні не можна сваритися: прикмети на 11 листопада

11 листопада – «дзеркальна» дата, тож у всі часи цей день вважали магічним. Нумерологи підтверджують, що цей день у році – особливий, оскільки він зустрічається лише один раз. Езотерики кажуть, що 11 листопада кожній людині доля подаватиме знаки, які попереджають про події у найближчому майбутньому.

У нумерології цифра 11 асоціюється з інтуїцією, творчістю та припливом енергії. У цей день багато людей можуть знайти для себе щось важливе. Хтось зустріне своє кохання, хтось знайде заняття до душі, а хтось знайде те, що втратив.

Сама по собі одиниця є вибір, тому в цей день тільки від людини залежить те, яким буде її майбутнє. Це ваш шанс змінити життя, але тільки якщо ви самі цього хочете.

Однак число 11 передбачає двоїстість і може нести і починання, і втрати. Неприємності можуть бути у людей, які жертвують великим на користь меншого, а також у тих, хто звик заперечувати реальний світ і постійно поринає у світ фантазій.

Що можна робити

Число 11 підвищує бажання та потяг до освіти, тому цього дня учням корисно повторити пройдений матеріал. Тим, хто закінчив навчання, можна розпочати підвищення кваліфікації або купити освітній курс.

Намагайтеся випромінювати позитивну енергетику зі спілкуванням з іншими людьми. Тим, хто буде ввічливий і ввічливий, доля може надіслати нові потрібні знайомства, які допоможуть вам з кар'єрою в майбутньому.

11 листопада – день з переважно хорошою енергетикою, тому ті, хто планують повінчатися чи укласти шлюб у цю дату, житимуть разом довго та щасливо, майже як у казках.

Таємнича дзеркальна дата сприятлива для того, щоб провести певні магічні ритуали, якщо ви маєте здібності. Найбільш вдалими виявляться ритуали на удачу, гроші та кохання.

Що не можна робити

Цього дня негативна енергія підштовхуватиме людей до прояву жадібності та егоїзму. У жодному разі не піддавайтеся цим прагненням, інакше будете покарані – вищі сили не зазнають негативу у «дзеркальну» дату.

Намагайтеся уникати сварок з оточуючими людьми, навіть якщо це незнайома людина, яка штовхнула вас у громадському транспорті. Якщо почнете випромінювати негатив щодо інших – не обійдетесь без кармічної розплати.

Не можна робити темні обряди: наводити порчу, проклинати, робити приворот. Звертатися за послугами до темних магів у цей день також не варто, навіть якщо ви ходите до професіоналів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прикмети, поради астролога, цікаво знати
В тему