Поради

Яким людям шлюб як кістка в горлі: пояснення астрологів

Яким людям шлюб як кістка в горлі: пояснення астрологів

Розлучення – це справа житейська. Навряд чи сьогодні можна когось здивувати раптовим розірванням шлюбу.

Розставання пар відбувається щодня, правда, деякі люди роблять це частіше за інших. Як стверджують астрологи, всьому виною знак зодіаку, під яким народилася людина.

Серед представників зодіакального кола далеко не всі можуть похвалитися стабільністю відносин. Найбільш часто шлюби розривають Овни, Стрільці, Водолії, Козероги і Близнюки.

Овен

Багато хто вважає, що Овни нерідко поводяться як справжні «тирани». На жаль, багато в чому це правда – представники цього знаку Зодіаку будуть контролювати кожен крок своєї другої половинки. Крім того, Овни наполегливо «проповідують» власну правоту у всіх питаннях.

Стрілець

Стрільці дуже імпульсивні і занадто сильно цінують свою свободу. Найчастіше вони приймають поспішні рішення, в тому числі в питанні відносин. Через це з часом Стрільці розчаровуються в шлюбі і втрачають інтерес до партнера.

Водолій

Незалежність і свобода – головні цілі в житті Водоліїв. Вони обрубують всі зв'язки, як тільки на них починають тиснути. У відносинах представники цього знаку Зодіаку поводяться дуже своєрідно – часом здається, що у них є свій власний вигаданий світ.

Козеріг

Козероги дуже глибоко занурюються в роботу. Їх другі половинки нерідко страждають від браку уваги. Якщо ситуація зберігається протягом довгого часу – розлучення не уникнути.

Близнюки

Мінливість і нерішучість серйозно псують життя Близнюкам і їх партнерам. Як тільки на шляху виникають проблеми, представники цього знаку Зодіаку кидають все і повертаються в комфортне середовище. Вони вважають за краще закінчувати стосунки одним махом, без попередження

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, прогноз астрологів, поради астролога, Весілля, шлюб, стосунки
В тему