Поради

Секрет схуднення від жінки, яка скинула 40 кілограмів

Секрет схуднення від жінки, яка скинула 40 кілограмів

Жінка, яка скинула 40 кілограмів за п’ять місяців, назвала головний секрет схуднення.

Про це повідомляє газета The Times of India.

Саана Шетті (Sahana Shetty) з Індії розповіла, як в 32 роки лікарі діагностували у неї підвищений рівень холестерину і цукру в крові. «Лікар порадив мені схуднути або бути готовою до того, що я буду часто хворіти, - згадує вона. - Тоді я вирішила, що пора позбавитися від зайвої ваги ».

Насамперед Шетті відмовилася від цукру і сіла на особливу дієту. На сніданок вона, як правило, їла пшеничні млинці з різними соусами з додаванням каррі і часнику. На обід індійка готувала традиційне овочеве рагу з коржем, а на вечерю – будь-яку страву з зерна.

Крім цього, вона почала щодня гуляти.

«Тепер я стала активнішою і користуюся будь-якою можливістю, щоб зайвий раз прогулятися. Намагаюся ходити як мінімум півтори години, - зазначила вона. - Ще я пробую себе в йозі».

Шетті вважає що запорука схуднення полягає в кількості спожитої їжі.

«Щоб позбутися від зайвої ваги і відновити здоров’я, потрібно харчуватися помірно, - підкреслила вона. - Саме контроль за порціями допоміг мені досягти великих результатів в рекордні терміни. Також слід звертати увагу на те, як ви їсте. Я ретельно пережовувала їжу, як корова, по 32 рази. Це дійсно допомагає».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Харчування і дієти, дієти, схуднення, Лікарі
В тему

Останні матеріали