Поради

Твій корисний сніданок: банановий хліб

Твій корисний сніданок: банановий хліб

Банановий хліб – це традиційна американська страва.

Цей хліб можна їсти без вагань -замість борошна тут вівсянка, а солодким його роблять банани, пише Еспресо.

Цей хліб смакуватиме з кавою чи чаєм, а те, що залишилося можна взяти із собою та пригостити колег та друзів.

Пекти його зранку необов'язково. Навіть якщо ви приготуєте його ввечері, смак до сніданку не зіпсується.

Що потрібно.

  •    3 середніх стиглих банана
  •     2 склянки вівсянки
  •     2 великих яйця
  •     1 ч.л. харчової соди
  •     1 ч.л. ванільного екстракту
  •     1/2 ч.л. солі
  •     1/2 cтакана смажених горіхів

Як це готувати.

  •    Нагрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм, а форму для випікання вкрийте пергаментом;
  •     Змішайте банани, вівсянку, яйця, сироп, соду, ванільний екстракт і сіль у блендері;
  •     Змажте форму олією, залийте тісто і розкладіть зверху банани.
  •     Випікайте близько 20 хвилин. Перевіряйте готовність хлібу зубочисткою. Якщо на ній залишається тісто, хліб ще не готовий. Якщо ж чиста - кекс вже можна їсти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сніданок, харчування, рецепти
В тему