Приготуйте на сніданок шакшуку.
Інгредієнти.
- 3 яйця
- 2 великих помідори
- 2 зубчики часнику
- 2 цибулини
- 3 ст. л. томатної пасти
- 4 гілочки петрушки
- сіль та перець за смаком
Приготування.


- Помідори, цибулю і часник дрібно наріжте. Складіть у глибоку сковороду і щедро посипте сіллю, щоб томати пустили сік.
- Перемішайте і поставте на вогонь. Після того, як суміш закипить, додайте томатну пасту. Пасту потрібно попередньо розвести невеликою кількістю води.
- Знову доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Тушкуйте, поки соус не загусне.
- Опуклою стороною ложки зробіть у соусі поглиблення і вбийте в «лунки» яйця. Вбивайте яйця так, щоб жовток повністю занурився в соус, а білок трохи залишився на поверхні.
- Продовжуйте готувати на маленькому вогні. Як тільки білки трохи схопляться, накрийте кришкою і тушкуйте ще близько 10 хвилин.
- При подачі щедро посипте перцем і подрібненою петрушкою.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Які продукти продовжують життя
2 Березня 2021
Самі корисні супи: пояснення дієтологів
2 Березня 2021
Чому людям за 35 важко схуднути
26 Лютого 2021
Чому споживання горіхів врятує від смертельних хвороб
25 Лютого 2021
Цю помилку при схудненні роблять усі
24 Лютого 2021
Найшкідливіший продукт для чоловіків: пояснення дієтологів
22 Лютого 2021