Поради

Який колір волосся буде модним у 2018-му?

Який колір волосся буде модним у 2018-му?

Наступний рік порадує різноманітністю модних зачісок і широкою палітрою колірних рішень. Стилісти стверджують, що модний колір волосся наступного сезону обов’язково повинен бути нестандартним. Віднині нестандартні кольори не виняток, а правило!

Платина

Колір платини залишається безсумнівним лідером серед фарбувань у світлі тони. За допомогою такого відтінку вдало створюються як романтичні, так і ділові зачіски. Холодний платиновий колір необхідно підбирати з урахуванням кольоротипу. Він ідеально підходить для «зими» з її блідою порцеляновою шкірою і панянкам з блакитними чи сірими очима.

Платина може зробити тебе владною сніжною володаркою або, якщо захочеш, милою і доброю Снігуронькою. Ідеально підходить як для молодих дівчат, так і для жінок у віковій категорії 40+.

Попелястий блонд

Популярних відтінків сірого в новому сезоні величезна кількість. Серед них поєднання платини і попелу. Стилісти змішують світлі й темні тони, досягаючи цікавих переходів.

Відтінки рожевого

Полуничний блонд – ласа ягідка на модному торті-2018. М’який світлий колір з легкою ноткою полуниці, золота, пастелі, абрикосу, меду чи вершків підходить для більшості дівчат, так як здатний пом’якшити сувору зовнішність, додати нотку грайливості й освіжити обличчя. Цей відтінок стерпить темні корені, його не зіпсує жовтизна. Головна перевага – він відмінно виглядає практично з будь-яким кольором шкіри.

Світле волосся, затоноване в колір «рожевий кварц», часто вибирають знаменитості. Легкий рожевий тон прекрасно виглядає на тонкому волоссі.

Карамель і кориця

Карамельний колір волосся викликає теплі асоціації та приємні спогади про сонце, літо... Чудово він виглядає на локонах, кучерявому волоссі та в поєднанні зі стрижкою каскад. На тлі карамельного відтінку дуже стильним буде поєднання темних і світлих пасом.

Колір кориці – теплий, сонячний, він включає в себе дуже багато мідних і золотистих відтінків. Це може бути і глибокий рудий із мідними переливами, і світлий пшенично-медовий відтінок на каштановому волоссі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему

Останні матеріали