27 Жовтня 2021
Новини

Кривава ДТП у Харкові: донька загиблого шукає свідків та адвоката

Кривава ДТП у Харкові: донька загиблого шукає свідків та адвоката

У Харкові донька загиблого водія Chevrolet просить допомогти знайти адвоката» і зголоситися свідків ДТП.

Дівчина записала відео.

Нагадаємо, в Харкові ввечері 26 жовтня на вулиці Гагаріна Infiniti на великій швидкості влетів у Chevrolet Aveo. Винуватець ДТП – 16-річний Микола.

Внаслідок аварії загинув водій Chevrolet, а троє пасажирів Infiniti - два 19-річні хлопці та 16-річна дівчина, перебувають у реанімації.

"Зараз ми з братом знаходимося біля моргу, де лежить мій тато. Мій тато лежить тут тільки тому, що 16-річний хлопець вирішив покатати своїх друзів. 16-річний хлопець, який відчуває свою безкарність. Ми шукаємо досвідченого адвоката, який зможе бути з нами в цій ситуації. Людей, які вчора наздоганяли винуватця ДТП і затримували його, прошу вас, з’явіться. Це не страшно. Страшно жити з тим, чого ви не зробите зараз", — сказала вона.

До слова, зазначають, що пасажирка Infiniti є дівчиною винуватця аварії. Нині вона - у реанімації у тяжкому стані. На момент аварії дівчина сиділа на передньому сидінні машини. Родина постраждалої не може оплатити лікування, а родина водія Infinity не зв’язувалася з близькими постраждалої та не пропонувала допомоги. Загалом вони не цікавилися станом здоров'я жодного з постраждалих, - повідомляє Newsroom із посиланням на слова родичів постраждалих.

Сестра одного із постраждалих в аварії повідомила, що водій Infinity Микола Харківський відбувся лише легкою травмою голови.

Дівчина, з якою листувався 16-річний мажор, розповіла для «Сегодня»: хлопець вихвалявся, що раніше розбив кілька автомобілів. Він заявляв, що «міг би більше дивувати, якби не умовний термін» за стрілянину в клубі.

Винуватця ДТП затримали. У поліції зазначили, що він був тверезий. Йому загрожує до 8 років в’язниці та позбавлення прав до трьох років.

У соцмережах зазначають, що затриманого звуть Харківський Микола Михайлович. Машину йому нещодавно подарували батьки. І він уже встиг опублікувати у сторіс декілька порушень ПДР. Невдовзі соцмережі він почистив. А батьки, за непідтвердженою інформацією, вже заявили про викрадення авто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, аварія, харків, смерть, кримінал
В тему