4 Лютого 2021
Новини
Як зготувати курячу грудку з горіховою начинкою
Підготуйте два середніх філе курки, 30 г горіхів, по чайній ложці гірчиці, майонезу та олії, сіль. А для прикраси можете взяти помідори чері, листя салату й петрушку.
Філе обробіть на пласти, обітріть їх сіллю та залиште на 20 хв.
У блендері подрібніть волоські горіхи. Висипте їх у миску, додайте майонезу та гірчиці й змішайте все.
Філе намажте горіховою пастою. Загорніть філе в середину і сколіть зубочистками. Викладіть його на деко й змастіть олією. Запікайте при температурі 180 градусів С пів години.
Опісля вийміть зубочистки, наріжте філе шматочками, прикрасіть та подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
У Польщі вибачилися за розсипане українське зерно
13 Лютого 2024
Родзинкою села стали печена капуста і «закодовані» слова
22 Січня 2024
Чому потрібно їсти інжир
6 Січня 2024
В Україну завезли сир із стафілококом
21 Грудня 2023
Ці продукти краще не їсти з хлібом
19 Грудня 2023
Як зробити святкове печиво
4 Грудня 2023
ЩО В ХОЛОДНУ ПОРУ ЇСТИ, ЩОБ НЕ МЕРЗНУТИ, НЕ ХВОРІТИ І НЕ ПОГЛАДШАТИ?
27 Листопада 2023
Який потрібно їсти на сніданок
19 Листопада 2023