2 Лютого 2021
Новини

Дубінського виключили з фракції «Слуга народу». Офіційно

Дубінського виключили з фракції «Слуга народу». Офіційно

Народного депутата Олександра Дубінського офіційно виключено з фракції "Слуга народу". Про це сьогодні, 2 лютого, повідомив спікер парламенту Дмитро Разумков.

Про це інформує 24 канал.

Про виключення Дубінського голова Верховної Ради заявив на засіданні парламенту.

"Відповідно до статті 60 регламенту Верховної Ради України, згідно з рішенням депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" від 1 лютого 2021 року, повідомляю про виключення народного депутата Дубінського Олександра Анатолійовича зі складу фракції "Слуга народу",
– сказав Разумков.

Сам Дубінський після такого оголошення поклонився Разумкову з легкою насмішкою.

Реакція Дубінського

Нардеп заявив, що "слуги", які голосували за його виключення "майже зі сльозами на очах" просили його перенести оголошення викриття прізвищ.

"Вони бояться відповідати мені нібито через страх не отримати щомісячний конверт глибокого утримання", – наголосив Дубінський.

Враховуючи це і моє бажання не добивати сьогодні опущених нижче плінтуса колег, результати реального голосування я оголошу через 2 тижні",
– заявив нардеп

Зауважимо, голосування "слуг" відбувалося в анонімному режимі. Голова фракції Давид Арахамія зазначив, що інформацію про те, хто як голосував, не афішуватимуть.

Додамо, що виключення Дубінського підтримали 198 нардепів, ще 29 – були проти, а 19 "слуг" вирішили не голосувати.

Довідка. На виключення Дубінського вплинуло те, що 11 січня США ввели проти нього санкції. Нардепа звинуватили у втручанні у вибори американського президента. Крім того, Офіс генпрокурора відкрив проти Дубінського 2 кримінальні справи. Йдеться мова про ухилення від сплати податків та відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: слуга народу
В тему