21 Червня 2020
Новини

Що сказала Зеленська медикам

Що сказала Зеленська медикам

Дружина президента України Олена Зеленська, яку нещодавно госпіталізували з коронавірусом, подякувала лікарям за їхню роботу і привітала з професійним святом.

Теплі слова на адресу медиків вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні хочу подякувати вам особисто, щиро, від усього серця. Я знаю, що моє здоров'я – в надійних руках. Заглянувши в ваші зосереджені очі, відразу відчуваєш себе в безпеці. Дякую за ваш професіоналізм і турботу. Дякую за те, що вибрали цю гідну професію і віддаєте частку себе кожному пацієнту", – заявила Олена Зеленська.

Вона побажала медикам, щоб "перемог у ваших пацієнтів було в рази більше, ніж поразок" .

"Люди в білих халатах, які першими зустрічають в цьому світі кожне нове життя і роблять все можливе, а іноді – і неможливе, щоб це життя зберегти. Ви не просто свідки сотень історій, в яких – відчай, страждання, невіра. Ви не тільки очевидці нереальних зцілень, отримання ще одного шансу, дива появи нового життя. Ви – активні учасники цих подій. змагаєтеся, боретеся, не здаєтеся, стоїте до кінця" , – йдеться у вітальному тексті.

Зеленська також висловила впевненість у тому, що кожен медик у своїй скарбничці спогадів має випадки, які "жахливо згадувати, але забути – неможливо".

Вона додала, що вважає медицину "спеціальністю за покликанням", проте в це свято їй не хочеться писати "високих слів про звитягу, самовіданість, відвагу", які є для медиків "опцією за замовчуванням".

"Гідних умов, щоб професійно реагувати на біль і успішно його лікувати. Цінуємо і вкотре переконуємося: без вас нам – ніяк", – йдеться у зверненні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олена зеленська, яке сьогодні свято, Таблоїд
В тему