21 Червня 2020
Новини

За вбивство воїна АТО підозрюваного суд відправив на море

За вбивство воїна АТО підозрюваного суд відправив на море

Суддя Бердянського міськрайонного суду Олена Вірченко відпустила на відпочинок до моря Євгена Бродського - обвинуваченого в організації вбивства ветерана бойових дій на Донбасі Віталія Олешка на позивний "Сармат".

Про це повідомляє Hromadske, посилаючись на ухвалу суду.

У документі вказується, що до суду з відповідним клопотанням звернувся адвокат обвинуваченого, заявивши, що Бродському з дітьми нібито необхідно пройти оздоровлення у Бердянську. За адресою, яку вказав захисник, перебуває база відпочинку Sun resort.

"Вчора ми дізналися, що він (Бродський) святкує свій день народження на косі, де база відпочинку Sun resort. Дзвонили офіційно через 102 з приводу порушення домашнього нічного арешту, а після вже дізналися про цю ухвалу. Я так розумію, що Бердянський суд взагалі зійшов з глузду", — каже побратим Віталія Олешка Антон Пшеничний.

Суддя відпустила Бродського на так зване "оздоровлення" на 5 днів — до 22 червня включно. Втім, побратими "Сармата", які вже 12 день голодують задля того, щоб усіх обвинувачених повернули до СІЗО, вбачають в цьому необхідність зустрічі Бродського з іншими фігурантами справи. Адже раніше суд звільнив з-під варти 4 обвинувачених, серед яких Михайло Сігіда, який відбуває домашній арешт у Бердянську.

"З огляду на, що Сигида зараз теж перебуває у Бердянську, самі розумієте, що в такі випадковості ми не віримо", — сказав Антон Пшеничний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, кримінал, Україна, суд
В тему