13 Січня 2020
Новини

Порно-скандал в Одесі: що відповів лікар на звинувачення

Порно-скандал в Одесі: що відповів лікар на звинувачення

Спливли нові подробиці грандіозного скандалу, який розгорівся в Одесі наприкінці 2019 року.

Нагадаємо, тоді одна з пацієнток місцевого онкодиспансеру написала в поліцію заяву після того, як виявила на великому порносайті відеозапис того, як їй в лікарні проводять УЗД.

Копи відкрили кримінальне провадження і почали розслідування. За рішенням Київського райсуду Одеси поліцейські вилучили відеокамеру, яка записувала те, як проходять процедури в медкабінеті. Фігурантом скандалу тоді виявився доктор В'ячеслав Триполко. За інформацією суду, зйомка проводилася близько року і точне число постраждалих слідству поки не відомо. Як і те, хто саме причетний до зйомки.

Зараз, через півтора місяці, Триполко вперше прокоментував ситуацію. Наявність камери він не заперечує.

"Я вам кажу, що це була жорстка підстава з боку конкурентів. Я так вважаю. Зараз йдуть експертизи, нехай розбираються", – говорить В'ячеслав Триполко.

У департаменті кіберполіції Нацполіціі нам підтвердили проведення експертиз, які допоможуть слідству встановити істину.

Раніше головний лікар онкодиспансеру Олег Лук'янчук повідомляв нам, що до цього скандалу медустанова не має прямого відношення. Кабінет, в якому велася зйомка, взяли в оренду приватні медики.

"До них ми не маємо ніякого відношення за винятком того, що багато років вони орендують у нас один з кабінетів. Іншими словами, це приватний кабінет ультразвукової діагностики. Нами він не контролюється", – заявляв головлікар.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, Лікарі, порнографія, скандал
В тему