27 Листопада 2019
Новини

Лікар в онкодиспансері знімав гінекологічні УЗД для порносайтів

Лікар в онкодиспансері знімав гінекологічні УЗД для порносайтів

Керівництво диспансеру стверджує, що заклад не має стосунку до кабінету УЗД.

Керівництво Одеського обласного онкологічного диспансеру прокоментували незаконну відеозйомку гінекологічних УЗД, які викладали на порносайтах. Головний лікар диспансеру Олег Лук'янчук заявив, що кабінет в якому проходила незаконна зйомка знаходиться на території закладу, але його здають в оренду. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, повідомляє ТСН.

"Керівництво і співробітники Обласного онкологічного диспансеру повідомляють, що події, описані в інтернет-виданнях і соціальних мережах не мають ніякого відношення до співробітників диспансеру та його кабінетів. Те, про що повідомляють ЗМІ та соцмережі відбувалося на орендованій території. Лікар, який працював там співробітником диспансеру не був. На жаль, контролювати роботу на орендованій території керівництво диспансеру згідно із законом не має права", - заявив головний лікар.

Однак, інформація про це правопорушення є на сайті Єдиного судового реєстру. 

Він пояснив, що диспансер є власністю обласної ради і не може вигнати орендаря, але буде настійно вимагати розірвання договору оренди з "людьми, які зганьбили ім'я лікаря і людини й кинули тінь на Одеський обласний онкологічний диспансер".

У кабінеті лікаря Одеського обласного онкологічного диспансеру виявили приховану камеру, якою тривалий час знімали проведення УЗД пацієнткам та продавали ролики на порносайтах. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та провели санкціонований обшук у приміщенні онкодиспансеру, під час якого вилучили камеру відеоспостереження, системний блок комп’ютера та роутер. 

Окрім цього обшукали автомобіль Mazda 3, яким користується лікар. У машині знайшли та вилучили флеш-накопичувач. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, скандал
В тему