22 Травня 2019
Новини

Як правильно захистити очі від сонця: корисні поради

Як правильно захистити очі від сонця: корисні поради

Наші очі можуть серйозно постраждати від ультрафіолетових променів. Так само, як ми захищаємо нашу шкіру від сонячних опіків, ми також повинні бути впевнені, що очі захищені від уф-променів.

Про це інформує OptiClub.

Способи захисту очей від сонячних променів:

  • Зрозуміти силу дії ультрафіолетового випромінювання. Існує три діапазони UVR: UV-C, UV-B і UV-A. Більшість пошкоджень очей - результат впливу ультрафіолетових променів, які, як вважають деякі дослідники, можуть сприяти розвитку катаракти та раку очей.
  • Почніть захищати очі з дитинства. Дослідники кажуть, що ми отримуємо 80% нашого впливу УФ-променів у віці до 18 років. Крім того, очі дітей більш вразливі до дії уф-променів, ніж дорослі.
  • Носіть сонцезахисні окуляри. Шукайте лінзи, які пропускають не більше одного відсотка UVB і одного відсотка UVA. Лінзи повинні бути темними та досить великими, щоб повністю закривати очі, аби сонячне світло не просочувався через бічні сторони окулярів.
  • Отримайте додатковий захист з контактними лінзами. Якщо ви носите мкл, можливо, ви вже захищаєте свої очі. Деякі контактні лінзи забезпечують захист від ультрафіолетових променів, хоча рівні захисту можуть відрізнятися. УФ-блокатори першого класу забезпечують максимальний захист.
  • Носіть капелюхи. Капелюх з широкими полями може приховати очі від сонця. Такі прості поради допоможуть вам захистити очі від сонця

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світова криптовалютна спільнота відзначає День біткоїн-піци

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, захист очей, здоров'я
В тему