7 Травня 2019
Новини

Які хвороби допоможе подолати одне яблуко в день

Які хвороби допоможе подолати одне яблуко в день

Доступність яблук у нашому раціоні не применшує їхньої важливості.

Вчені-мікробіологи встановили, що щоденне вживання всього одного яблука «вносить істотний внесок у підтримання нормального травлення». Яблука є найкориснішим фруктом для здорового кишечника – висновок фахівців, – пише Жіночий світ.

Фахівці також стверджують, яблука є ідеальним живильним матеріалом для корисних бактерій, що мешкають в кишечнику. Їх регулярне вживання сприяє зростанню тих самих бактерій, і, як наслідок, поліпшенню метаболічних процесів в організмі.

Клітковина, що міститься в зелених яблуках, довго засвоюється і не дає довгий час відчувати почуття голоду. Воно також містить пектин, який допоможе поліпшити колір обличчя і буде сприяти продовженню молодості і свіжості шкіри.

Також вдалося з’ясувати, що щоденне споживання яблук сприяє виробленню жирних кислот, ідеальних для забезпечення кислотно-лужного балансу в кишечнику. Саме тому так важливо включати цей просто фрукт в свій раціон. За допомогою яблук можна поліпшити здоров’я і підлікувати гастрит.

Боротьба з запорами і діареєю. З двома протилежними проблемами здатні впоратися звичайні яблука. Звичайно, вони не усувають причину, але допомагають організму повернутися до нормального режиму роботи.

Чим більше яблука лежать, тим вітамінів стає менше. Найкраще вживати свіжі плоди в натуральному вигляді або натерті на крупній тертці. Найбільш корисні дрібні, кислі і дикі яблука. Вони містять у десять разів більше корисних речовин, ніж глянцеві плоди. Звичайно, найбільш корисні яблука в свіжому вигляді, але і при термічній обробці вони не втрачають своєї харчової та енергетичної цінності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, здоров'я, яблука
В тему