Життя

Похоронили у «Феррарі»

Похоронили у «Феррарі»

Про американку Сандру Вест всі б вже давно забули, якби не її похорон, який перетворився на справжнє шоу. Вдову нафтового магната відправили в останню путь в мереживній нічній сорочці, посадивши за кермо улюбленого авто.

 

Нафтовий магнат Айк Вест помер в 1968 році, заповівши дружині весь свій статок (більше ніж 5 млн доларів). Сандра негайно почала його тринькати, спускаючи гроші на нескінченні вечірки і наркотики. Довго тривати це не могло, і 10 березня 1977 році внаслідок передозування багата вдова відправилася слідом за чоловіком. Однак похорон відбувся через два місяці після її смерті!

Найбільше на світі Сандра Вест любила своє авто – «Ferrari» 1964 року випуску, вартістю 20 000 доларів (за теперішніми мірками – близько 2 млн доларів). Тому ще в 1972 році вона заповіла поховати себе «поруч зі своїм чоловіком, в мереживній нічній сорочці від Porter Loring (Mortuary) і в своєму «Ferrari». Її брат намагався оскаржити дивний заповіт. Судові розгляди тривали два місяці, але все-таки було прийняте рішення задовольнити останнє прохання померлої.

Весь цей час тіло Сандри лежало в мавзолеї в Меморіальному парку Сан-Антоніо Сансет (Техас). Після того, як суд виніс свій вердикт, 19 травня 1977 року померлу одягли в нічну сорочку, посадили за кермо «Ferrari», машину помістили у великий ящик та опустили в могилу на кладовищі в Сан-Антоніо. Після цього яму залили бетоном, щоб ні у кого не виникало спокуси врятувати дорогий автомобіль.

На похорон зібралося безліч людей, але більшість з них прийшла зовсім не для того, щоб попрощатися зі світською левицею: близько 300 глядачів і репортерів хотіли подивитися на те, як в землю закопують 20 000 доларів.

Нині могила Сандри Вест у Техасі – одна з найпопулярніших визначних пам’яток для туристів.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя
В тему