Життя

Вона мріяла про заміжжя, а він – про її печінку  

Вона мріяла про заміжжя, а він – про її печінку  

У відпустку Люда летіла, почуваючись найщасливішою людиною у світі. Ще б пак! Чотири роки працювала без відпочинку. Спершу виплачувала кредит, який брала на купівлю квартири, опісля витратилась на дизайнерський ремонт, і ось настав час, коли змогла нарешті дозволити собі відпочинок.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

– Ніно, лечу у Туреччину! – радісно розповідала вона найкращій подрузі. – Ох, навіть сама собі не вірю, що через два дні буду купатися в морі і засмагати.

– Класно! – раділа за подругу Ніна. – Ти заслужила цей відпочинок. Я взагалі завжди дивувалась твоїй працездатності. Повір, я б точно не могла працювати чотири роки без відпустки, як ти. Люда, ти молодчинка, і я бажаю тобі неймовірної відпустки. До речі, кажуть, що турки люблять наших дівчат. А раптом якогось турецького бізнесмена знайдеш?

– Ой, не до цього мені, – відповіла Люда. – Ти ж знаєш, я хочу машину купити, відкрити власну справу, а тоді й про сім’ю подумаю. Зрештою, рано мені про заміжжя думати. Мені ж лише 30 років, все життя попереду.

Море, спокійний готель, різні наїдки, красива природа – все це дуже подобалось Люді, тож жінка по-справжньому насолоджувалась відпочинком.

– Мадам бажають масаж? – якось, коли вона ніжилась на шезлонгу, поруч присів турок. – У вашу путівку входить чудовий медовий масаж, який гарно розслаблює тіло і дарує багато насолоди. Через пів години чекаю.

Подумавши, що ні про який масаж їй ні слова не казали в туристичній фірмі, Люда все ж вирішила піти. А чому б і ні, коли це включено в путівку? Мабуть, в турагентстві просто забули її повідомити.

Мехмед виявився не лише цікавим співрозмовником, але і чудовим фахівцем. У голові промайнула думка, що ніколи в житті їй не робили такого класного масажу. Тіло розслабилось, і з’явилось неймовірне відчуття, наче вона парить в небі. Люда відчула кожним сантиметром свого тіла, що хоче знову опинитися в його руках.

– Завтра я зроблю тобі масаж гарячим камінням, – сказав він, коли вона зібралася йти. – Це неймовірні відчуття. Тобі, принцесо, сподобається.

Відтоді вона приходила до нього кожного дня. Вони багато спілкувалися, вечорами він запрошував її погуляти містом, показував різні цікаві місця, пригощав солодощами.

– Я кохаю тебе, моя принцесо, – шепотів, міцно обнімаючи і цілуючи її. – Твої очі – наче зорі, а губи – наче солодкий нектар райських квітів.

– Мехмеде, я боюсь, – прошепотіла вона, пригортаючись до нього.

– Чого? – здивовано підняв він чорні брови. – Чого боїться моя квіточка?

– Боюся, що через тиждень я маю повертатися додому і більше не побачу тебе.

– Не бійся, – відповів він. – Все буде добре. Повір, все буде добре, бо ми будемо разом.

Тієї ночі вони стали близькими. А вранці, прокинувшись, Люда побачила велетенський букет біля ліжка. А на столі – смачнючий десерт та запрошення у ресторан. З того дня вони з Мехмедом практично не розлучались. Лише одного разу подзвонив телефон, і вона почула плач жінки. Мехмед, прошварготівши щось по-турецьки, пояснив, що його сестра у лікарні і він повинен поїхати до неї.

– Що з нею? – запитала Люда. – Щось серйозне? Ми можемо їй допомогти?

– Звісно, можемо, – мовив чоловік і додав: – І обов’язково допоможемо.

Він поцілував її і поспішив до лікарні. А ввечері вони до півночі купалися в морі, насолоджувались безалкогольними коктейлями і  п’яніли одне від одного. Люда подумки вже приміряла весільну сукню і думала, кого кликатиме на весілля. Як же змінилося її життя буквально за півтора тижня! Їхала просто відпочити, розслабитися після чотирьох років напруженої роботи, а повертається закоханою, щасливою і практично заміжньою. Люда ні на мить не сумнівалась у тому, що Мехмед ось-ось зробить їй пропозицію руки і серця. Він був неймовірно уважним, турботливим, і взагалі Мехмед – мужчина її мрії.

За три дні до її відльоту в Україну він запропонував поїхати в ресторан. Спершу видовищне шоу, яке захопило усіх гостей закладу, опісля – смачні наїдки та чудові напої. Люді здалося, що вона потрапила в казку.

– Принцесо, тобі так личить усмішка, – мовив Мехмед, дивлячись закоханим поглядом на Люду. – Ти дуже красива!

Згодом Мехмед власноруч приніс склянку соку і наполіг, аби вона випила. Опісля Люді стало так погано, що довелося викликати «швидку». Отямилась вона в палаті. Довго не могла з’ясувати, що трапилось. Коли ж у дверях з’явився турок, який знав російську, то почала запитувати, намагаючись дізнатися якомога більше. І була шокована від почутого. Виявилось, що вона стала донором печінки для якоїсь туркені. Лікар, який був поруч, сказав, що операція пройшла дуже добре, і печінка, як орган, який має здатність до відновлення, через декілька місяців повернеться до свого попереднього розміру.

Турок розповів, що її привіз Мехмед, брат хворої туркені, яка потребувала пересадки органа. Він же оплатив оперативне втручання. І залишив 100 доларів та квиток в Україну для неї.

– Також з готелю, де ви жили, сюди привезли ваші речі, – сказав турок. – До речі, ваш літак завтра. Тому набирайтесь сил, адже вас чекає дорога.

Шокована жінка обезсилено заплющила очі. Вона все зрозуміла.

«Це я мріяла про наше весілля і щасливе сімейне життя, а він в той час мріяв про шматок моєї печінки», – подумала вона і заплакала. Вона й уявити не могла, що менше як за рік вона знову зустрінеться з підлим зрадником, як подумки назвала Мехмеда.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Ксенія Фірковська

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Життя, кохання
В тему