Життя

Забрала батька у своїх дітей заради темношкірого коханця

Забрала батька у своїх дітей заради темношкірого коханця

Музикант Дмитро і поетеса Анна познайомилися на одному з творчих вечорів. На першій же зустрічі сподобалися одне одному. Адже мали стільки всього спільного.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Перш ніж одружитися, вони два роки зустрічалися. Дмитро, наче рідну дитину, полюбив дочку Анни від першого шлюбу. Допомагав коханій добудувати дім. Адже в ньому (так планував чоловік) вони житимуть у любові та злагоді.

– Спочатку сімейне життя дійсно складалося добре, – пригадує Дмитро, який нині проживає в Харкові. – Ще більше я став щасливим, коли в нас народилися сини Максимко (йому вже п’ятий рік) і Тимур (зараз йому третій рік). Єдине, що мене спочатку бентежило, – небажання Анни приписати мене в наш новий дім. Така позиція дружини неприємно кольнула. Адже я помагав і фізично, і фінансово, і організаційно, а тут вийшло, став у домі ніхто.

Наступний серйозний конфлікт між подружжям спалахнув, коли Анна заявила: хоче з дочкою Еммою поїхати до Німеччини.

– Я спочатку не повірив. Як? Для чого? Адже Тимуру тоді було всього рік, Максимкові – три, а я ж мушу ходити на роботу, щоб прогодувати сім’ю, – продовжує чоловік. – Проте Анна не відступала. Сказала, що хоче провідати подругу. Заявила, що нічого зі мною не станеться, якщо візьму відпустку і посиджу з дітьми. Одне слово, учинила, як схотіла.

Після цього шлюб почав давати перші тріщини. Анна все частіше була невдоволена Дмитром. Вона не соромилася кричати йому в лице: «Це ти в усьому винен!», «Ти мені все життя зіпсував!» Коли Дмитро у відповідь атакував, дружина виганяла його з дому.

Аби залагодити черговий конфлікт, Дмитро дарував дружині квіти, приносив у ліжко каву. Та, замість подякувати, Анна знаходила нові зачіпки, аби знову влаштувати скандал. Тож у результаті, попри щиру любов Дмитра до Анни й намагання зберегти сім’ю, пара таки розлучилася восени 2019-го.

Щоб не бідувати, переїхав до України

– Мені було боляче. Та найбільше я хвилювався за дітей: як вони перенесуть розрив мами й тата, – продовжує Дмитро. – Тож, хоча ми з Анною стали жити окремо, я кожні вихідні проводив із дітьми, забирав синів із дитсадка, водив на заняття з музики й тенісу, влаштовував їм поїздки в дельфінарій та у цирк.

Проте все змінилося після того, як у домі Анни з’явився новий чоловік.

Теодор Вільямс – так звати темношкірого співмешканця жінки – громадянин США. Якщо вірити його словам, колись був військовим, тепер на пенсії, щомісяця отримує по 2900 доларів. Для Америки та країн ЄС це зовсім не великі гроші. Тож, аби не бідувати, Теодор вирішив знайти супутницю життя у Східній Європі та за свою пенсію жити разом із коханою.

– На сайті знайомств, куди я подав заявку, мені писало багато жінок, в тому числі – з України. Проте Анна була не така, як інші. Ми говорили з нею про душу, про світ, про світле й чисте. Цим вона підкорила моє серце. І влітку 2020 року я переїхав жити до України, – розповів Теодор.

Попри незвичний для України колір шкіри та незнання української мови, американець знайшов спільну мову з Максимком і Тимуром. Та й діти швидко оволоділи англійською.

– Нам із Анною добре разом. Хлопчики теж мене люблять, називають татом. Ми ні в чому не маємо потреби, – розповів Теодор.

Домагався власних синів?!

Але саме тоді, коли в сім’ї, здавалося, запанувала така ідилія, Анна чомусь почала поливати брудом свого колишнього чоловіка Дмитра. Рідним, знайомим та навіть журналістам вона стала розповідати, скільки бід пережила у шлюбі з колишнім чоловіком. Звинувачувала, нібито Дмитро – наркоман. На запитання, які наркотики вживав чоловік, відповідала: «Не знаю. Я ніколи не бачила, які саме препарати він коле чи нюхає. Але в нього часто бували розширені зіниці, сильний апетит, спалахи агресії – всі ознаки наркомана!»

Крім того, Анна заборонила Дмитрові не те що проводити з дітьми час, а навіть бачити їх і розмовляти телефоном. Дмитро не міг збагнути причини, аж допоки восени 2020-го не отримав повістки до суду й не почув: його звинуватили у психічному насиллі над своїми дітьми.

– Зізнатися, я був шокований! Тим паче, коли почув, що я нібито бив дітей ногами та палицею. Оскільки жодного доказу побоїв у моїй кримінальній справі не містилося, то мене визнали винним у вчиненні психологічного насилля над дітьми, – розповів Дмитро. – Але про яке насилля може йтися, якщо я ні разу не те що бив дітей – навіть у куток їх не ставив!

Проте далі було ще гірше. Теодор із Анною стали звинувачувати Дмитра в сексуальних домаганнях до хлопчиків.

– Після того, як діти повернулися з гостин у батька, старший, Максим, став торкатися статевих органів моїх і молодшого брата. Він клав батарейку у труси Тимурові. Терся об мене й Тимура, імітуючи непристойні рухи. Ми пояснювали, що це негарно, просили більше такого не робити. Стали розпитувати дитину, чому так робить. Максим сказав: це його тато так навчив. А потім узагалі нас шокував, сказавши, що тато пхав свого пальця йому в дупу, і після того в дитини там болить, – розповів журналістам Теодор.

– Спочатку мені було соромно виносити все це на загал, – додала Анна. – Тому я просто перервала будь-які контакти моїх дітей із цією особою. Проте він постійно нас доймає: телефонує, приходить до будинку, кричить із погрозами. Я вважаю: здоров’я моїх дітей у небезпеці, тому хочу через суд позбавити Дмитра батьківських прав.

Хто й для чого звів на батька наклепи?

За ці пів року, скільки триває сімейний конфлікт, Дмитро аж посивів. Але чоловік таки докопався до причин і наклепів на нього, і судових позовів, і бажання забрати в нього дітей.

– Анна з Теодором хочуть виїхати до Америки. Аби вивезти за кордон моїх синів, вони, за законом України, мають отримати письмовий дозвіл від мене – батька цих дітей. Звісно, що я ніколи ні за які гроші світу не підпишу такого дозволу. Бо сини – це найдорожче, що є в моєму житті. І от ці двоє вирішили піти іншим шляхом – зробити з мене збоченця і насильника, позбавити батьківських прав і без мого дозволу вивести хлопчиків до Сполучених Штатів.

Хоча тут же виникає питання: а для чого цій парі взагалі переїжджати з дітьми до США, якщо, за словами самого ж Теодора, його 2900 доларів пенсії – це мізерні як для Америки кошти?

«Бо я люблю цих хлопчиків, хочу показати їм краще життя і зробити їх щасливими», – запевняє Теодор.

Однак після таких слів варто розкрити ще одну таємницю американця. Виявляється, Теодор донедавна був одруженим із громадянкою Румунії. В них народилося двоє близнюків, яким зараз по чотири роки. Коли пара розлучилася, Теодор лишив синів із мамою. Жінка певний час проживала з дітьми в Німеччині. Проте в неї вилучили цих близнят, бо вона не забезпечила їм належного догляду. І, що ж ви думаєте, зробив Теодор? Не забрав своїх синів, а дозволив, щоб їх усиновило німецьке подружжя.

Відтак виникає логічне питання: чому ж Теодор, який нібито вболіває за долю двох українських хлопчиків, спокійно віддав власних дітей у чужу сім’ю?

«У Німеччині високий рівень життя. Я знаю, що мої діти не будуть ні в чому мати потреби, а нові тато й мама зроблять моїх близнят щасливими», – вкотре спробував виправдати себе Теодор. Але повірити у щирість його слів непросто. Бо кожен нормальний батько зробить усе, аби його діти були разом із ним.

Чим закінчиться ця сімейна драма – покаже час. Хоча вже зараз фахові експерти провели опитування Дмитра і двох його синів та дійшли висновку: звинувачення на адресу чоловіка в побитті й домаганні дітей не відповідають дійсності, і насправді хлопчики дуже люблять свого тата і сумують через заборону з ним спілкуватися. Це означає, що Анні навряд чи вдасться вивезти дітей за кордон. А ще жінці варто було б задуматися, чи справді Теодор той, за кого себе видає, і чи немає в нього інших планів на двох здорових діток та їхню маму?..

Ніна Грицюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Життя, кохання
В тему

Останні матеріали