Життя

Знахар допоміг українці стати дизайнером

Знахар допоміг українці стати дизайнером

Створювати красиві жіночі сумки було дитячою мрією Ірини Сеньківської з Черкас. Якось в дитинстві, гортаючи жіночий журнал, вона застигла, побачивши рекламу аксесуарів від Hermes.

Так завдяки сумці Kelly іменитого модного будинку народилася велика мрія. Її реалізацію дівчина почала в 2012 році, а власний бренд зареєструвала в 2015-му. До цього Ірина встигла покерувати івент-агентством і попрацювати в журналі, вийти заміж, народити синочка та осісти з сім’єю на Балі.

Повернутися до мрії і реалізуватися Ірині допоміг випадок: якось вона потрапила на прийом до іменитого знахаря, який передбачив, що незабаром життя дівчини кардинально зміниться та буде пов’язане з чимось яскравим і неординарним, а після цього до провидця прямо в руки прибіг гекон.

Саме ця ящірка і стала символом модного бренда, заснованого Іриною. Всі сумки, розроблені Сеньківською, шиють вручну з натуральної шкіри рептилій: пітонів, варанів, крокодилів, внутрішня обробка – зі шкіри лами.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя
В тему