Життя

Народила у 13

Народила у 13

Нещодавно семикласниця Тетяна Гусак із села Ворони Бершадського району на Вінниччині народила дівчинку. На честь прабаби назвала її Анастасією. Немовля має вагу 2,9 кг та 50 см зросту. За три дні до цього Тетяна відсвяткувала 13-річчя.

Дівчинка з багатодітної родини каже: її вагітності не помічали ні вдома, ні в школі. А вона сама здогадалася запізно. Напередодні маленьку маму та її новонароджену донечку виписали з пологового.

Останніх три тижні перед пологами вона пролежала у відділенні патології під постійним наглядом лікарів. Оскільки породілля ще сама дитина, медикам довелося робити їй кесарів розтин. Дитина народилася здоровою, з вагою три кілограми.

Юна мама навіть не здогадувалась, що вагітна. До школи ходила майже до 8-го місяця. Що поповніла, не насторожувало ні батьків, ні вчителів. Аж поки якось на уроці фізкультури їй стало зле і довелося звернутися до шкільної медсестри. Та і повідомила в міліцію. Там школярка розказала, що батько дитини хлопець, з яким вона зустрілася на ставку.

«Я вже навчилася годувати, пеленати і переодягати. Вночі вона не спить, лише вранці. Я сама можу впоратися з дитиною. Вигляділа молодших братів і сестру», – ділиться першим материнським досвідом Тетяна.

Маму з донечкою вже виписали із лікарні. Батька розшукує міліція – йому загрожує до трьох років в'язниці. До суду передали і справу про позбавлення батьківських прав мами 13-річної породіллі. У неї шестеро дітей. Після історії зі старшою донькою опікунська рада вирішила, що діти в цій родині не отримують належного догляду. У селі люди говорять, що дівчинку зґвалтував вітчим, проте той звинувачення відкидає.

Мати Тетяни, 30-річна Катерина, має шістьох дітей: чотирьох від першого шлюбу, двох від другого. Крім Тетяни, виховує 10-річного Євгенія, 7-річну Галину, 6-річного Юрія, 4-річного Віктора та 2-річну Вікторію. Старшу доньку планує забрати після Різдва. Катерина з чоловіком, 38-річним Сергієм, живуть на соціальні виплати і ведуть власне господарство.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя
В тему