Життя

Пенсіонерка отримала телевізор від ПП «Твій вибір»

Пенсіонерка отримала телевізор від ПП «Твій вибір»
Ніна Переходько

ПП «Твій вибір» видає нову неймовірно захопливу газету «ТВОЄ ЖИТТЯ: цікаві люди, історії, любов, поради». Серед передплатників «Твого життя» розігрувалися гроші і телевізор. Власницею головного призу стала Ніна Переходько із Цуманської ОТГ Ківерцівського району Волині.

За свої 60 років пенсіонерка стільки разів вигравала подарунки, що всі перелічити не вистачить пальців на обох руках! Як же вдається жінці так вправно ловити удачу, що серед тисяч передплатників газети виграти телевізор від ПП «Твій вибір»?

 

Листоноша виграла для односельців аж 12 призів!

– Народилася я, виросла і все життя мешкаю у своєму рідному селі Липне, що належить до Цуманської об’єднаної громади, – знайомимося з волинянкою Ніною Переходько. – Іще як була малою, дуже любила допомагати своїй тітці, яка працювала листоношею. Тож, коли постало питання власної роботи, я вирішила продовжити поштарську династію. І аж 33 роки присвятила цій роботі.

Розносити пресу, листи, телеграми у 250 дворів, а саме стільки налічувалося на обслуговуванні Ніни Переходько, було ой як непросто. Але якщо любиш свою професію і людей, які щодня дарують живе спілкування, то всі негаразди стає легше переносити. А додатковим стимулом були для листоноші численні подарунки, що їх Ніна Юхимівна вигравала завдяки передплатній лотереї від газет та журналів.

– Як тільки друковані видання запровадили розіграші для читачів, я відразу почала брати в них участь, – розповідає жінка. – Бувало, загітую людей виписати газету чи журнал, запропоную вислати в редакцію передплатну квитанцію – і вже, дивись, хтось має собі приз! За підсумками однієї з передплатних кампаній, у наше Липне приїхали аж 12 подарунків за один сезон! То люди навіть повірити не могли, що всі ті розіграші правдиві і що виграти приз може кожен. Хоча я в тому не сумніваюся, бо ж вигравала і чайник, і ковдру, і всяку «мєлоч».

 

«Твоє життя» сподобалося відразу

Вісім років тому Ніна Переходько вже вийшла на заслужений відпочинок. Хоча відпочинком це, звісно, важко назвати. Адже із сім’єю має і добрий шмат поля, і корову зі свинями, і навіть коней. Тож працювати, зізнається жінка, є біля чого. Та як тільки господиня зробить усе по хазяйству, одразу бере до рук те, із чим проносилися майже все життя, – газети і журнали.

– Навіть зараз, коли маю всього дві тисячі пенсії, виписую багато преси. А оскільки найбільше люблю читати різні історії про людей і життя, то дуже зацікавила мене реклама про те, що в Україні з’явилася нова газета «Твоє життя». Сподобалося, що вона друкує історії з життя і про любов, що дає рецепти народної медицини (бо в аптеці препарати дуже дорогі і на пенсію їх не накупляєшся). А ще – дуже заінтригувало мене, що серед своїх передплатників газета «Твоє життя» розігрувала телевізор, – пригадує Ніна Переходько.

Загорівшись бажанням виграти побутову техніку, Ніна Юхимівна відразу подзвонила до своєї поштарки, щоб та виписала газету «ТВОЄ ЖИТТЯ. Цікаві люди, історії, любов, поради».

Поштарка, щоправда, зразу засмутила: «Юхимівно, вже пізно. Передплатна кампанія закінчилася». Та наша героїня не з тих, хто здається. «А ти мені все одно випиши. Хіба я за стільки років не заслужила?» – наполягла Ніна Переходько, і таки домоглася свого. Мало того, невдовзі конверт із передплатною квитанцією вже їхав до редакції ПП «Твій вибір», яка видає не лише газету «Твій вибір», а й нове захопливе видання «Твоє життя» і ще багато журналів та газет.

 

Ніхто не вірив, що за передплату газети дають такий дорогий приз

Доки на адресу редакції «Твоє життя» долітали листи з усіх куточків України, Ніна Юхимівна за домашніми клопотами призабула про те, що невдовзі мають з’явитися результати передплатної лотереї.

Втім, як тільки отримала свіжий номер газети «Твоє життя», відразу побачила на першій сторінці заголовок до новини «Хто виграв телевізор?»

– Серце в мене зразу йокнуло. «Ану-но гляну, чи мене там нема». Розгорнула газету – і читаю: «Ніна Переходько, село Липне!!!» – згадує наша переможниця цю щасливу мить.

Відразу жінка зателефонувала дітям та внукам, які проживають на Ківерцівщині та в Луцьку. Передзвонила до начальниці пошти. А оскільки пошта в селі – то рупор місцевих новин, то невдовзі все Липне знало, що Юхимівна виграла великий сучасний плазмовий телевізор від ПП «Твій вибір».

Тож тепер відпочити після робочих буднів пенсіонерка любить біля великого екрана свого «передплатного» телевізора.

– Дехто з людей не вірив, що я того телевізора отримаю. Хтось сумнівався, що в газеті «Твоє життя» ось так запросто можна було виграти такий дорогий приз. Ще хтось казав, що то я по блату взяла побутову техніку. «Та який же, – казала їм, – блат, як я в редакції нікого не знаю!» – зізнається наша переможниця і всім заздрісникам та скептикам радить: виписуйте газети від ПП «Твій вибір», вірте в удачу – і, дивись, наступного разу переможцем передплатної лотереї станете саме ви!

До речі, випробувати удачу зовсім просто. Треба лише передплатити на наступне півріччя газету «Твій вибір» чи «ТВОЄ ЖИТТЯ: цікаві люди, історії, любов, поради», конверт із передплатною квитанцією надіслати на адресу м. Луцьк, пр. Соборності, 11А, на конкурс редакції та чекати результатів, які будуть опубліковані в газеті.

Більше квитанцій – більше шансів!!!

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: змі, подарунки, конкурси
В тему