Життя

Царя народжувала Сара від луцького гусара!

Царя народжувала Сара  від  луцького гусара!

Що найголовніше в житті? Кохання! Кожна жінка –   експонат  для  Музею Любові.

Таким є початок іронічного есе на тему весни, кохання та жінки Михайла Арошенка, редактора журналу «Горілка +» з Дніпра, який надіслав свій твір на адресу порталу t1.ua.

«Одна американка написала, що платонічна любов – це секс вище вух.

Польська поетеса їй відповіла: секс, звичайно, сіль життя, але однією сіллю ситий не будеш.

Українка   додала: гроші не приносять оргазму ...

У Німеччині кажуть, що любов – хвороба, яка укладає в ліжко відразу двох.

 

– «Що ви одягаєте на ніч?» –  запитали у Бріжит Бардо. 

– «Улюбленого чоловіка».  

 

– Що таке перша шлюбна ніч? 

– Повна нісенітниця  в порівнянні з першою позашлюбною….
      

Інтимна революція, починаючи з епохи Відродження, привела до того, що жінки вийшли на перші ролі: в ліжку, в бізнесі, в соціальній сфері. «З ними важко, без них неможливо» –  говорив  філософ Арістотель. Вони рятують, лікують, навчають, виховують, втішають, кохають.  

На кому тримається бізнес,  медицина, торгівля, спецслужби, банківська сфера, бухгалтерський облік,  школи, редакції газет?.. На жінках! А вони протягом життя дуже змінюються.

«До 18 років жінці потрібні добрі батьки, від 18 до 35 – добра зовнішність, від 35 до 55 – добрий  характер, а після 55 – добрі  гроші», –  поділилася жіночими таємницями американська актриса Софія Такер (1884-1966).

Кожна жінка, як музичний твір: вона може бути симфонією, піснею, або вуличною частівкою.  В ідеалі вона – біблійна пісня пісень. Як легендарна Сара, що народила сина на 90-му році життя!  

Космічна Жінка знає і відчуває  таємні  вібрації всіх планет, вона навчилася використовувати їх для того, щоб наповнювати високою енергією  своє життя.  

До речі, якби вся  «фізична» енергія організму  надходила до нас з їжі, ми повинні були б з'їдати до 40 кг їжі в день! Насправді,  більшість енергії надходить до людини ззовні, через так звані енергетичні центри – чакри.

У цьому секрет жіночої енергетики – вбирати сонячну енергію чоловічих поглядів, компліментів, захоплень! .. А потім дарувати цю енергію чоловікам.

Жіночий капітал  дозволяє, при вдалому обміні, домагатися нових багатств. Ось чому багато красунь йдуть в журналістику, бізнес, політику, займаються громадською діяльністю. Бо політика – дуже вигідний бізнес. На жаль, як кажуть, «Красива жінка для очей – рай, для душі – пекло, а для кишень – чистилище».

Дві тисячі років тому філософ Демосфен пояснював древнім грекам: «Гетер ми тримаємо заради насолоди, наложниць – для повсякденного задоволення потреб нашого тіла, дружин – для того, щоб народжувати  законних дітей і мати вірну берегиню дому». А в наш час, для економії наших грошей, наші жінки змушені бути і гетерами, і наложницями, і дружинами – три в одній!..       

Відкриємо Біблію. Сара народила в дев'яносто років. И кого? Царя! Чому? Дозволимо жарт: бо  схилялася до спокуси, любила життя!  

Мій коментар:

Царя народжувала Сара  від  луцького гусара!

І в дев'яносто – знову молодість прийшла!

Весна – час   відтворити   подвиг  Сари,

Щоб кожна жінка сонце юності знайшла!»

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя, кохання, жінки
В тему

Останні матеріали