Відео

Положинський і Мірзоян випустили спільний кліп (відео)

Положинський і Мірзоян випустили спільний кліп (відео)

«Знаєш мій день» – перша презентована пісня з альбому «АнТАРТАКтида. Частина перша». Загалом альбом складатиметься з дуетів, а саундпродюсування здійснює Артур Данієлян.

Наразі робота над альбомом ще триває, тож деякі з пісень можна буде вперше почути в межах презентації нової програми «АнТАРТАКтида» уже 2 грудня – на великому сольному концерті гурту «Тартак» у столичному клубі Sentrum.  

Загалом у кліпі Сашко Положинський грає закоханого чоловіка, який шукає ту єдину, без якої не уявляє свого життя. Натомість Арсен Мірзоян – його товариш, який нібито допомагає у пошуках дівчини. При цьому впродовж усього відео Мірзоян увесь час щось жує та зі спокійною реакцією стежить за пошуками Положинського. Його байдужість до пошуків ніби виражає якесь приховане знання, і врешті-решт Мірзоян вирішує більше не приховувати від друга, що дівчина, котру той так ретельно шукає, насправді його... Зраджений і другом, і коханою Положинський з гримасою болю тікає від світу і людей, які не скупляться на насмішки й кепкування...

Над музичним відео працювала творча група: автор ідеї та режисер – Олександр Положинський, другий режисер – Арсен Мірзоян. Зрештою, дивіться та оцінюйте кліп самі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали