Відео

«Ваші спроби переконати, що ви добрі і мирні сусіди – гів*о»: українські прикордонники записали звернення до білорусів

«Ваші спроби переконати, що ви добрі і мирні сусіди – гів*о»:  українські прикордонники записали звернення до білорусів

Українські прикордонники звернулися до жителів білорусі, записавши білоруською заклик скинути диктаторське ярмо самопроголошеного президента олександра лукашенка, не йти на поступки росії і виступити проти війни в Україні.

Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерело у прикордонному підрозділі. 

У зверненні білорусам також нагадали, що і з їхньої території Росія напала на Україну та продовжує обстріли міст та сіл.

"Ні шановні, ні товариші, ваші нещасні ІПСО – це гів*о. Ваші спроба переконати, що ви добрі і мирні сусіди – ще більше гів*о, коли ти будуєш своє майбутнє на крові і погрозах. У нас немає бажання вам щось доводити.

Йдіть за російським кораблем, сподіваємося, вам знайомий цей напрямок. Українці – нація, яка на відміну від вас, обороняє свою ідентичність. Ми боремося за свою свободу і ідентичність, які ви допомагаєте Росії нищити.

Білорусь підтримує країну-терористку і надає свою територію російським військам. Зрозумівши неминучість покарання – ви виправдовуєтесь, але ненадовго. Махаєте міфічними картами і говорите, звідки нібито готувався напад на Білорусь", - йдеться у повідомленні до білорусів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, білорусь, війна з Росією
В тему

Останні матеріали