Відео

Світ має офіційно визнати росію державою-терористом, – Зеленський

Світ має офіційно визнати росію державою-терористом, – Зеленський

Звільнений із полону мер Мелітополя Іван Федоров. Українського міста, яке ніколи не підкориться окупантам;

Тисячі жителів Бердянська сьогодні знову вийшли проти озброєних російських окупантів і дали їм зрозуміти: йдіть додому, поки така можливість ще є;

Якщо війна РФ проти України продовжиться, російські матері втратять своїх дітей більше, ніж в Афганській та Чеченській війні разом узятих;

Президент України Володимир Зеленський вважає, що росію маю визнати державою-терористом,а існуючі міжнародні інтситути стримування агресорів потрібно замінити більш ефективними.

Також у зверненні Зеленський звернувся до російських солдатів: складіть зброю, щоб залишитися живими, та додав, що ВС РФ не дають працювати гуманітарним коридорам, а в ЗС РФ немає такого військового злочину, яке б вони не вчинили.

"Серце розривається від того, що росіяни роблять з нашою Україною", - сказав Президент.

Також глава держави запитав: "Скільки ще окупанти мають вбити українців, щоб лідери Заходу погодилися закрити небо?"

"Російська економіка ще здатна утримувати їхню військову машину. Тому потрібні нові пакети санкцій проти Росії. Світ має нарешті визнати офіційно, що Росія стала державою-терористом", - каже Зеленський.

Новий союз "U-24", який президент запропонував у зверненні до Конгресу США, гарантуватиме, що кожен агресор отримає скоординовану відповідь світу - за перші 24 години від нападу. Ми не можемо більше довіряти існуючим інститутам, тому потрібно створювати нові інструменти, - додав Президент.

Крім того він заявив: Я впевнений, ми зможемо швидко відбудувати нашу державу. Якими б не були збитки... Це буде історичним відновленням.

"Я обіцяю кожному українцю, хто втратив свій будинок та квартиру внаслідок бойових дій: держава Україна відновить все", - сказав Зеленський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, володимир зеленський, Відео T1.ua
В тему