Відео

У Чернівцях ветеринар заспівав з псом українську народну пісню

У Чернівцях ветеринар заспівав з псом українську народну пісню
Фото ілюстративне

У Чернівцях ветеринар Валерій Допіряк влаштував концерт зі своїм чотириногим пацієнтом прямо в клініці.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Десятки тисяч переглядів, сотні лайків та поширень. Ветеринар Валерій Допіряк каже, коли записував відео співочого дуету з таксою, не сподівався на таку популярність. «Мені з Берліна дзвонив племінник мій і він каже, що у Берліні показали на німецькій мові цей ролик з собакою», - розповідає ветеринар Валерій Допіряк.

Такса Фантик, який завоював серця користувачів соцмереж, у клініці має прізвисько - оперний соліст. Господарі привозять чотирилапого на репетиції, бо певні, дует має співати далі.

Музичні інструменти поруч із медичними лежать у пана Валерія ще зі студентських років. А ось акордеон ветеринар опанував тільки пів року тому. Спочатку грав у перервах між операціями, а потім випадково заспівав у присутності чотирилапих. Тим так сподобалось, що лікар вирішив перетворити хобі на унікальну методику лікування тварин. «Музика, іграшки різні тваринам піднімають настрій і вони почувають себе як вдома і тому вони легше лікуються і легше одужують», - переконує чоловік. 

Найкраще музику відчувають собаки, особливо такси і лайки. Однак, все залежить від характеру тварини, каже лікар. «Це залежить від стану душі - є співоча душа, а є нудна душа», - наголошує ветеринар.

Душа пацієнтів пана Валерія бажає української народної пісні. Буде просувати свою музичну методику у ветеринарній справі й надалі, каже ветеринар. Невдовзі хоче вразити дуетом із птахами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чернівці, музика
В тему