Відео

Жорстоке вбивство фармацевта в Одесі: введено план «Перехоплення»

Жорстоке вбивство фармацевта в Одесі: введено план «Перехоплення»

У поліції розповіли подробиці жорстокого вбивства дівчини-фармацевта в Одесі. Трагедія розігралася в ніч на середу, 23 вересня, в приміщенні. Але при цьому вхідні двері в аптеку в нічний час зачинені.

Попередньо, співробітниця аптеки загинула від ножових поранень. Сталося це на вулиці Академіка Корольова, 33, в Київському районі Одеси. У поліції не виключають, що до злочину причетний хтось з колишніх працівників аптеки, пишуть "Факти". 

Правоохоронці уточнюють, що цілодобова аптека в нічний час закривається, і ліки відпускаються виключно через маленьке віконце.

"Вбили її в приміщенні аптеки. Тому можна припустити, що зловмисник міг зайти з іншого входу - з боку під'їзду (аптека знаходиться на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку). Очевидно, вбивця був добре обізнаний про всі нюанси роботи працівників закладу. Не виключено, що сам зловмисник або навідник - хтось із колишніх працівників аптеки", - розповіло джерело з правоохоронних органів.

Крім того, з'ясувалося, що загибла була зовсім молодою дівчиною - близько 21-22 років. Зараз у місті введений план "Перехоплення".

Правоохоронці зазначили, що "обстановка в аптеці не порушена". На місце викликали слідчо-оперативну групу, керівництво ГУНП.

В Одесі в аптеці жорстоко розправилися з дівчиною-фармацевтом: подробиці

Поліцейським належить з'ясувати обставини події та працювати над встановленням особи підозрюваного та його затриманням.

"Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - зазначили в правоохоронних органах.

В Одесі в аптеці жорстоко розправилися з дівчиною-фармацевтом: подробиці

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, вбивство
В тему

Останні матеріали