Відео

Чому п'ятьох волинян не пустили в пункти здачі ЗНО

Чому п'ятьох волинян не пустили в пункти здачі ЗНО

П'ятеро учасників зовнішнього незалежного оцінування на Волині не змогли потрапити в пункти здачі.

Про це розповіла Суспільному завідувачка центру ЗНО області Алла Корнейко.

За її словами, ці учасники зможуть здавати зовнішнє незалежне оцінювання вже під час додаткової сесії.

Загалом в області зареєструвалося понад 5 тисяч учасників на тестування з математики. Зі слів Алли Корнейко, на пункти тестування прийшли 82% зареєстрованих.

Біля пункту тестування в Луцькому ліцеї №3 зібралися учасники ЗНО. У приміщення їх почали пускати о 9:50. При вході усім вимірювали температуру.

"Ми маємо оцінити температуру і візуальні прояви захворювання, оглянули дітей, підвищення температури немає, діти візуально всі здорові", - каже медичка Олена Саух.

"Дистанційне навчання не вплинуло, а навпаки додало додатковий стимул, щоб більше вчити, більше часу було, щоб підготуватися до ЗНО", - розповіла учасниця тестування Софія Глушко.

Тести з математики учасники складали в 16 аудиторіях по 15 людей.

"Навчальний заклад був перевірений різними службами, які і вчора і позавчора були, відповідно оглядали. Ми повністю забезпечені і антисептиками і масками і милом і одноразовими рушниками, все це видали", - розповів відповідальний за пункт тестування Віктор Савчук.

Зі слів завідувачки центру ЗНО та моніторингових досліджень, наступне тестування з української мови та літератури відбудеться 30 червня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: освіта, Волинь, зно
В тему