Відео

На Буковині учитель лупцював учня перед усім класом (відео)

На Буковині учитель лупцював учня перед усім класом (відео)

У школі в селі Михальча Сторожинецького району Чернівецької області вчитель побив учня під час уроку на очах в його однокласників.

Відео інциденту у Facebook виклав користувач Валентин Білик. На відеозаписі видно, як педагог завдає одному з учнів старших класів кілька ударів долонею та штовхає його головою до парти, передає «Газета по-українськи».

У Михальчанській ЗОШ І–ІІІ ступенів розповіли, що, за попередніми свідченнями учнів, цей інцидент стався ще минулого навчального року.

«На відео зафіксований вчитель фізики, який також веде у нашій школі авіамодельний гурток. Він у нас працює за сумісництвом, і сьогодні з ним цілий день немає зв’язку. Це нинішній 11-й клас. Учні кажуть, що такий інцидент стався ще минулого навчального року, коли вони були в 10-му класі. Зараз ми проводимо внутрішню перевірку і за її результатами будемо приймати якесь рішення», – сказала заступник директора з навчально-виховної роботи Віра Михайлюк.

У відділі комунікації поліції Чернівецької області повідомили, що заяв щодо цього інциденту до поліції не надходило. Проте це відео виявили під час моніторингу соцмереж, і на місці інциденту працюють інспектори ювенальної превенції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булінг: у Харкові підлітки товкли однолітку головою об стіну (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему