Відео

Лобода про «лямур-р» з Ліндеманном: «З ним хочеться бути кішечкою» (відео)

Лобода про «лямур-р» з Ліндеманном: «З ним хочеться бути кішечкою» (відео)

Українську співачку, яка воліє жити і виступати в Росії, потягло на відвертості у розмові з росыйською ведучою Ксюшею Собчак.

Українська співачка Світлана Лобода, якій приписують роман із солістом Rammstein Тіллем Ліндеманном, зізналася в ніжних почуттях до німецького музиканта, пишуть «Факти».

Про найпотаємніше вона розповіла в новому випуску «Обережно, Собчак».

«Ти раніше сказала, що не можеш говорити про Тілля, тому що у тебе контракт. З ким контракт? Ти так це сказала, ніби ти в якомусь рабстві», – зазначила Собчак.

«Я не в рабстві, я в любові», – пояснила Лобода. «Запитай мене: "Що ти думаєш про Тілля?"» – попросила вона. «Що ти думаєш про Тілля?» – піддалася на вмовляння Лободи Собчак. «Він ох*** ний», – відповіла співачка.

«Коли на твоєму шляху зустрічається чоловік, під якого ти можеш прогнутися, з яким ти можеш бути маленькою кішечкою і тобі хочеться нею бути», – описала вона свої почуття.

Світлана впевнена, що у цього почуття довге життя. «Як у Висоцького», – згадала вона роман російського барда з Мариною Владі.

«Коли людина живе в іншій країні, ви зустрічаєтеся, він відлетів – і ти прекрасно почуваєшся, віддаєшся роботі, потім він знову приїхав – і знову любов», – пояснила Лобода.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему